|
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο κιεγω αυτο σκεφτομαι.δεν ειμαι καθολου σιγουρος πλεον...
πρεπει να ξανακοιταξω τα ψαρια μου καλα μαλον.τωρα δεν ειμαι σιγουρος ουτε για τον αρσενικο.οτι δεν γεννηθηκε ετσι δηλαδη... αμα δεν τα παρεις αγρια τα ψαρια,η εστω απο χομπιστα τσεκαρισμενο,που να ξερεις τι εχει γινει... οχι οτι με χαλαει και ιδιαιτερα δηλαδη,γιατι ετσι κιαλλιως τωρα δε μπορω να κανω κατι.αλλα λεμε τωρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το DT πώς προέκυψε;
|
|
||||
|
||||
![]()
οπα maverick με πιανεις αδιαβαστο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13939
Double tail maybe????
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αααα οκ!ευχαριστω
![]() ![]() δεν εχω ιδεα πως προεκυψε!ολα τα ψαρια ειναι "roundtail" (?) αν δεν κανω λαθος... οι γονεις τουλαχιστον.γιαυτο λεω οτι προφανως σε καποια γενια κατι παιχτηκε.εχεις εσυ αλλη εξηγηση maverick?... το μονο αλλο που μπορω να σκεφτω,ειναι μηπως τελικα ο αρσενικος δεν ειναι imbellis,αλλα plakat.αυτο θα εξηγουσε αρκετα στη συμπεριφορα του μαλον και καποια χαρακτηριστικα στο σωμα του... αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... και εξακολουθω να μην ξερω πως προεκυψε το DT... ------------------------- τις φουσκες τις παρατησε.παλι σε φυτο πηγε ![]() ![]() αυτη τη φορα εχει παει με αλλη θυληκια που εχει τα ιδια χρωματα μαυτον.ελπιζω να ζησει κανενα αρσενικο αυτη τη φορα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-08-13 στις 13:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα τελειο...........αρχιζω να σκευτομαι για μια πισινουλα στο σαλονι....χεχε...δεν θελω να σκεφτομαι την αντιδραση της μαμας......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Με διαφορετικά φυτά για πιο βιοτοπική προσέγγιση
![]() ![]() http://www.travelwireasia.com/2009/0...coex-aquarium/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εχει και ιακυνθους ![]() ![]() αληθεια που θα βρουμε ρυζι ρε παιδια? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρύζι είναι, πολύ εντυπωσιακό και όμορφο το αποτέλεσμα αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ασε τωρα,φωτιες μου αναψες!αντε τωρα να βρω φυτο ρυζι στη νορβηγια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.ebay.co.uk/itm/Oryzopsis-...item58999b2667 http://www.ebay.co.uk/itm/Oryza-Sati...item232615d9b3 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
![]() παντως με μια πολυ γρηγορη ματια που εριξα ειδα οτι ισως μπορει να γινει και με αγριο ρυζι μη επεξεργασμενο.καποιοι σποροι δηλαδη ισως να φυτρωσουνε. πχ ενας "οδηγος" εδω.ενταξει δε ειναι και οτι καλυτερο το λινκ,αλλα ισως να υπαρχει σωστη βαση και να γινεται.και στην τελικη δε χανουμε τιποτα να δοκιμασουμε. η αληθεια ειναι οτι δεν εκατσα να ασχοληθω γιατι θεωρουσα πως δεν μπορει να βρεθει φυτο.αλλιως θα τοχα δοκιμασει προ πολλου τωρα το καλοκαιρι.πεταω τη σκουφια μου για κατι τετοια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος και φως | Λάζαρος | Bettas | 3 | 04-05-11 00:55 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |