|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και να στα τροχισει
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
να μη τα τρωχισει βαλε μονο κατω ενα τελαρο με 4-5 mm χ 3-4 cm φαρδος τζαμι για σιγουρια πανω δε θελει αλλα να προσεξεις να αφυσεις κορδονι απο μεσα στις κολλησεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλ.προτεινεις να τα αφησει οπως βγαινει απο το διαμαντι.?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
αν εννοείτε ροντάρισμα, τότε ναι δεν χρειάζεται..
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και δεν χρειαζεται ρονταρισμα,αλλα τροχισμα ειναι απαραιτητο,για πολλους λογους
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα δε θέλει.. λίγο με ένα γυαλόχαρτο, ίσα να μην κόβει..
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο ευαλωτο σημειο ενος γυαλιου,ειναι το σοκορο του.Αν δεν τροχιστει,εκει που καθεσαι μπορει να σου ραγισει,και το τροχισμα σε 4 πλευρες με 10αρι γυαλι,δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα νομιζω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λεω να βαλει μονο κατω κοντρες 4-5 χιλιοστα τζαμι χ 3-4 εκ φαρδος για να στεγανωπιοιση καλυτερα και να ειναι ποιο γερο το κορδονι παλι ειναι τα 2-3 χιλιοστα συλικονησ που αφινουμε απο μεσα ![]() ------------------------- τιποτα ομως γιαλοχαρτο μολις το κολλησουμε στα πανω μεροι μονο
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 31-07-13 στις 15:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα αν και η εμπειρια μου σε diy εχει να κανει με μικρα ενυδρεια εως 150 λιτρα κι αυτα μικτα, διαισθητικα πιστευω πως το τροχισμα χρειαζεται. (εγω τουλαχιστο το ζητησα) για να προστατευσει απο καποια τυχον μικροατελεια που μπορει να προκαλεσει μεγαλο προβλημα.
Τωρα οσον αφορα το ρονταρισμα, εχω ακουσει αλλοι να το υποστηριζουν κι αλλοι να το κατακρινουν, αλλα ειναι υπερβολη να το αναλυσουμε για τοσο μικρο ενυδρειο, και ειδικα με τετοια τζαμια.
|
||||
|
||||
![]()
Και γώ είμαι υπέρ του ρονταρίσματος.. Για το συγκεκριμένο ενυδρείο μιλάω..
|
|||
|
|||
![]()
παιδια επειδη εχω μπερδευτει αρκετα μπορει καποιος να μου πει την διαφορα τροχισματος και του ρονταρισματος??και σε τι βοηθουν στην κολληση των τζαμιων για το ενυδρειο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
Φιμε τζαμια για diy ενυδρειο?? | sifos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 16-02-11 21:41 |
Τζαμια για ενυδρειο 350 λιτρα | Krisos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 18-08-10 22:48 |
σκεψη για θαλασσινο ενυδρειο | harris samos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-06-09 09:21 |