|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα φίλε μου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα Γιωργο!!!
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ το ξερω το συναισθημα αυτο .... ενα μυστικο ξεκινα αμεσα με νεους δισκους
και γραψε τι εγινε μπας και αποφύγουμε καμια κακοτοπιά στο μέλλον |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα γιωργο, ειναι πολυ κριμα και για τα ζωντανα που σιγουρα ταλαιπωρηθηκαν και για σενα. σε καταλαβαινω απολυτα εχω χασει και εγω δισκους σε μετακομιση. προσπαθησε να συνεφερης αυτα που εμειναν και εχει ο καιρος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι στιγμης ολα καλα με τα δυο ψαρια μου!! Αρχιζουν και παίρνουν τα πανω τους ....
Το μεγαλυτερο λαθος ηταν οτι δεν τα εβαλα σε σακουλες να τα μεταφερω αλλα σε ενα φελιζολενιο "ψυγειακι" ... στη μεταφορα τρομαξαν παρα πολυ και χτυπουσαν στα τοιχωματα του και μεταξυ τους ... εδω και 2 χρονια ειχαν ξεχασει την αποχη η τις μεταφορες ... ενα προσφατο βιντεακι ....
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωραια ψαρια.
Κριμα για τα υπολοιπα. Ξερεις το φυλο τους? Υπαρχει δλδ περιπτωση?
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και εναν κωνο μεσα ρε Γιωργη αφου τα εχεις ετσι,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.
|
||||
|
||||
![]()
Πω, κριμα Γιωργο.
![]() Και φιλος μου εχασε προσφατα 2 pseudotropheus saulosi τα οποια τα μετεφερε μαζι με ενα pleco και 2 oscar (η μεταφορα κρατησε 15-20 λεπτα). Ολα τα ψαρια ηταν μαζι σε ενα βαρελι περιπου 40 λιτρων αλλα λογω φοβου, στρεςς κλπ θα χτυπαγαν μαλλον το ενα το αλλο και λογικο να επιβιωσουν τα γομαρια oscar του. |
|
||||
|
||||
![]()
μολις το ειδα...
![]() Δικαιοματικα μετα απο αυτο μπορεις να πεις το "εσπασε πλεον η χολη μου"... κι επειδη οφειλουμε να ειμαστε αισιοδοξοι,κι οχι για την οικονομια του post, καλη αρχη με το νεο στησιμο λεβεντια αναμενουμε ληψεις μαγικες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
The Wild Roots | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 52 | 14-12-10 11:57 |
brown water | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-03-10 10:48 |
Brown algae | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 30-12-09 18:13 |