|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο φιλε το ενυδρειο σου , να το χαιρεσαι , χωρις πολλες λεπτομεριες αν θες ανεφερε παχος τζαμιου , ξυλων , ενωση/κολληση προσοψης τζαμιου και οτι εσυ θα νομιζες οτι θα χρησιμευε σε ολους μας η τα τυχον προβληματα που θα αντιμετωπιζαμε εαν προχωρουσαμε σε μια τετοια κατασκευη . και παλι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
++++
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω καταρχας για τις απαντησεις σου , εχω καποιες αποριες ; στην ενωση των κοντρα πλακε εκανες στεγανοποιηση μονο με το μονωτικο ; δεν εχεις βαλει κατι προσθετο πριν ; ποια μαρκα μονωτικο ; και πισω ειδα εχεις τελαρωσει , τον ιδιο τροπο ακολουθησες + στη οθονη ; η κολληση εγινε μονο με το βαρος του τζαμιου και στη συνεχεια με τη πιεση του νερου ; σορρυ για το σεντονι
|
|
||||
|
||||
![]()
και παλι μπραβο φιλε για το ενυδρειο που εχεις...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι.........πολυ καλη κατασκευη και ***mod:πιπέρι τα ενυδρεια
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 26-07-13 στις 09:33 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετα πολυ σωστα οπος λες εβαλα το ασταρι και το μονωτικο του και τπτ αλλο 2 οχι δεν εχω βαλει , καλο ειναι να παιζεις με λιγα υλικα γιατι στα πολλα χανεις 3 εχω τελαρωσει το ενυδρειο και απο την μεσα μερια παντου και απο την εξω, καποιοι το θεωρησαν υπερβολη , αλλα για μενα να εχω στο μυαλο μου οτι υπαρχει περιπτωση να πεσουν 1500 λιτρα νερου στο σπιτι δεν μου αρεσει οποτε καλυτερα η υπερβολη. 4 η κοληση εγινε με το βαρος του τζαμιου μονο , οταν μπηκε μεσα νερο ηδι ειχε περασει μια εβδομαδα που στεγνωσε ![]() 5 για τελος ,τωρα το μονωτικο φιλε εδω στην ελλαδα ειναι ακομα υπο ψαξιμο , τπτ δεν ειναι σιγουρο 100% και δεν θα σου προτεινα την μαρκα που εβαλα γιατι και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος 100% απο το αποτελεσμα και ας μην εχω κανενα απολυτος προβλημα. οτι θες ρωτα κακο δεν κανει και μην μασας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα καινουργιες φωτο εχουμε???
για κανε καμια ενημερωση για το ενυδρειο σου... μας ξεχασες.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EF-1500-CO- ELITE ΕΝΥΔΡΕΙΑ FLAT | andreas72 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 28 | 10-12-08 10:16 |
Σκιμερ v2-1500 προβλημα;;;;;; | sak | Φίλτρανση | 19 | 29-05-08 22:42 |
1500 λιτρα Αμαζόνιος | johnny98130 | Δίσκοι | 20 | 02-07-07 08:35 |