|
|
||||
|
||||
![]()
μαγος εισαι?
![]() ![]() πρεπει να τη βαλω μεσα και να τη στησω μεσημερι και να την αφησω να τραβαει.το editing σκεφτομαι μονο μετα... ![]() αλλα πρεπει μια φορα τουλαχιστον να βγαλω ενα καλο... αλλιως θα κοιταξω μηπως στησω καμια webcam... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχουν καθολου ορεξη να φανε βλεπω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το βιντεακι kg και πανω που νομιζα οτι στο φαι υπαρχει ανακωχη αρχισαν το κυνηγι χαχα η λιμνη κουκλα
|
|
|||
|
|||
![]()
σουπερ ζηλευω
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
![]() ναι,μυστηριο πραγμα.και 10 φορες τη μερα να τους ριξω φαι το ιδιο κανουν ![]() συνηθως ταιζω 3,4 η 5 φορες,αναλογα την τροφη και το πως μου ερχεται,και ταιζω πολυ "ατακτα".οποτε ναναι.και αλλες μερες και καθολου,η μια φορα.αλλα τρωνε αβερτα ![]() φαινονται και κανα δυο απτα μικρα που περνανε μπας και προλαβουνε τιποτα,αλλα τα Pellet ειναι μεγαλα για το στομα τους.τα παιρνουνε και τα πανε βολτα ![]() και δε φαινεται τιποτα στο βιντεο.επρεπε ναχω δευτερη καμερα να τραβαω τι γινοτανε γυρω απτην καμερα που τραβαγε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γομαρακια τους εχεις κανει, δεν εχω ξαναδει πιο στρουμπουλους μονομαχους.
πολυ κινητικοτητα ψαρακια τελικα σε σωστο περιβαλλον. τα φυτα της λιμνης σου, εχουν καλη αναπτυξη? (δεν ξερω αν τα βλεπει αμεσα η εμμεσα ο ηλιος και για ποση ωρα). |
|
||||
|
||||
![]()
οντως εχουν στρουμπουλεψει αρκετα,αλλα την αλλη βδομαδα που θα λειψω μερικες μερες θα κανουν "διαιτα" οποτε θα τα καψουνε τα λιπη
![]() τα φυτα καλα πανε,αν και εχω την αισθηση οτι θα βοηθουσε λιγο flourish η εστω λιγο καλιο.καποια στιγμη θελω να παρω ενα μπουκαλακι να δοκιμασω. εχουν ηλιο και φως αρκετο ολη τη μερα σχεδον και γιαυτο εχω και πολλες αλγες.δεν με ενοχλουνε ιδιαιτερα,μου αρεσουνε και αρεσει και στα ψαρια,αλλα τα φυτα τα ζοριζουνε καπως.γιαυτο λεω να τα βοηθησω λιγο. αν δεν ειχα τους υακινθους μεσα θα ειχε γινει βαλτος απτην αλγη. |
|
||||
|
||||
![]() ειναι κατι που το λεω χρονια αλλα οι περισσοτεροι κανουν πως δεν ακουν (ισως φταιω κι εγω που δεν ειμαι καθολου του βιντεο ...ουτε καν της φωτογραφιας). Στη φυση ειναι ακομα πιο κινητικα, κανουν ακομα πιο αποτομες κινησεις κτλ, αλλα προφανως τετοιες συμπεριφορες δε θα δουμε στα ενυδρεια αφου γνωριζουν οτι η τροφη που πεφτει θα μεινει εκει και δε θα ...πεταξει ![]() btw τα σπαει η λιμνη, ειναι κριμα να ξεστηθει...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η λίμνη, ωραίοι οι μονομάχοι!!!!
Απο βδομάδα δίαιτα αλλιώς θα μεταφορφωθουν σε koi! ![]() Οσο για το περιβάλλον γενικότερα, υπάρχουν πετ σοπ που τους 'σέβονται' και τους τοποθετούν σε μεγάλα ποτήρια! Αλλοι πάλι...σε σφηνοποτηρα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εβγαλα τα μικρα απτη λιμνη και τα εβαλα στο ενυδρειο να τα δωσω.μεχρι στιγμης εχω βρει μονο θυληκα
![]() παντως μου εκανε εντυπωση πως σε 10 λεπτα απτη στιγμη που τα μικρα βγηκανε απτη λιμνη,ο αρσενικος ξεκινησε να φτιαχνει φωλια.αυτη τη φορα με φουσκαλες! θα δειξει πως θα παει τωρα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος και φως | Λάζαρος | Bettas | 3 | 04-05-11 00:55 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |