|
|
||||
|
||||
![]()
Αργησα, αλλα το γραφω για οποιον διαβασει.
ikea, δοχειο samla http://www.ikea.gr/DefaultLM.aspx?pa...ults&txt=samla Με 20 ευρω επαιρνες 130 λιτρα http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...view&iID=36973 (το εχουμε ξαναγραψει πολλες φορες, χρησιμοποιείτε και την αναζητηση)
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που το λες το είχα διαβάσει, αλλά για κάποιο λόγο αυτό που μου ήρθε στο μυαλό μέσα στον πανικό ήταν το post με το ενυδρείο του jumbo.
![]() ![]() ![]() ------------------------- Σπύρο, στο samla, αν βάλω και φίλτρο πόσο καιρό νομίζεις ότι μπορούν να φιλοξενηθούν χωρίς να έχουν πρόβλημα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 60lt : 22-07-13 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ
. (εννοειται, να ειναι επαρκες υλικων και στρωμενο το φιλτρο, και να γινονται οι αλλαγες νερου οπως πρεπει κλπ, οπως και σε ενα ενυδρειο)
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να αποσυναρμολογήσω εντελώς το ενυδρείο και να το ξανακολλήσω. Δεν ξέρω αν ως αρχάριος είναι καλή ιδέα, αλλά αργά ή γρήγορα θα το έκανα γιατί με έτρωγε από την αρχή και μάλλον αυτή είναι η ευκαιρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου πάρει χρόνο και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο, οπότε θέλω να εξασφαλίσω ότι τα ψάρια δε θα έχουν πρόβλημα.
------------------------- Να ρωτήσω κάτι πιο άμεσο. Σε πόση ώρα από όταν έβαλα το siporax και τον βυθό στο νέο ενυδρείο να μετρήσω αμωνία, νιτρώδη και νιτρικά για να δω το μέγεθος του προβλήματος? ------------------------- Προς το παρόν 0 Αμμωνία, 0 Νιτρώδη και 5ppm νιτρικά. Μάλλον τη σώσαμε τη βιολογιά ή παίζει να είναι νωρίς ακόμα? Κοίτα να δεις που τα κ@λόψαρα έπρεπε να μπουν στο 15λιτρο για να δω νιτρικά στο 5... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 60lt : 22-07-13 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου δεν εχεις καν ταϊσει ακομα, ειναι λογικο να μην εχουν ανεβει τα νιτρικα. Το φιλτρο ειναι ετοιμο, ετσι κι αλλιως μπολιασμενο ηταν. Δεν υπαρχει λογος να χαθει η βιολογια, απ' οτι καταλαβα δεν εμεινε και πολυ εκτος.
|
|||
|
|||
![]()
Κανε ενα καλυτερο ελεγχο μηπως και δακρυζει απο την υγρασια που μαζευει το καπακι.
![]() Αν εισαι σιγουρος ωστοσο οτι εχεις διαρροη εξαιτιας της σιλικονης δε χρειαζετε να το ξεκολησεις.Δες κι εδω π.χ http://www.youtube.com/results?searc...be.dSxkfCeTXXE
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σχετικά με την ώρα τώρα, είχα διαβάσει αυτό αλλά δεν είχα βγάλει συμπέρασμα για το πόσο κρατάει η βιολογία χωρίς ροή νερού. Υπάρχει κάποιο εκτιμούμενο χρονικό εύρος? Παράθεση:
Το είδα το βίντεο αλλά θα κολλήσει σίγουρα ή μετά από κάνα μήνα θα ξανανοίξει κάπου αλλού και θα τρέχουμε πάλι? Ακόμα δεν έχω καταλήξει γιατί έγινε και αν είναι καλύτερο το μπάλωμα ή η ανακατασκευή. Vorsprung durch technik. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
ikea, δοχειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή | dimost | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-11-11 04:45 |
Διαρροή σε DIY !!! Help SOS!!! | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 26-03-11 19:18 |
Διαρροή? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-10 19:59 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |
Διαρροή | giannis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-04 11:20 |