|
|
||||
|
||||
![]()
γενικως θα ηταν υπερβολη η ενδιαμεση. με 8αρι τζαμι εγω θα εβαζα κοντρες μονο κατω με 10αρι δεν θα εβαζα καθολου με 6αρι παλι θα εβαζα πανω κατω διαλεγεις και περνεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια πλακα κανουμε???
για 140 λιτρα , που καθαρα θα ειναι 110-120 θα βαλουμε 8αρι η 10αρι τζαμι???? το ενυδρειο αν φτιαχτει με 5αρι τζαμι και κοντρες πανω-κατω ειναι οκ!!! ουτε ενδιαμεσες κοντρες ουτε πιο χοντρο τζαμι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και βασικα ειναι κριμα να κοστισει ενα ενυδρειο 200 ευρω αν μπορει να κοστισει 50. πιο καλα να φωναξουμε ενα συνχομπιστα να το κολλησουμε μαζι, παρα να δωσουμε τοσα χρηματα τσαμπα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν υπάρχει μεγάλη εμπειρία και επειδή η ψυχολογία παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο θα το κάνω με 8άρι και κόντρες πάνω κάτω. Οι πάνω κόντρες θα μπούνε η μία πάνω στην άλλη στις γωνίες όμως, έτσι δεν είναι ? Σε αντίθεση με τις κάτω που θα μπούνε αντικριστά...
Γνωρίζετε περίπου που κυμαίνεται το λογικό κόστος για αγορά τζαμιών ενυδρείου με διαστάσεις 75χ35χ55 με 8άρι τζάμι ? |
|
||||
|
||||
![]()
50-55 ευρω θα σου ερθει περιπου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() και παλι εγω ειπα την γνωμη μου γυρο απο τις αντοχες και το τι χρειαζεται ενα ενυδρειο στα λιτρα αυτα. η επιλογη ειναι δικη σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλλο αν χτυπηθηκε βρε στελακο και αλλο αν εσπασε λογο φυσικης μη αντοχης υλικου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε χτυπήθηκε το τζάμι που ράγισε. Είναι το ίδιο που θα είχε συμβεί αν είχε ξεκολλήσει η κόντρα. Όλη η πίεση όταν δεν υπήρχε κόντρα έπεσε στο τζάμι και ράγισε εκεί που δεν είχε τη δυνατότητα να καμπυλωθεί.
Και τι σχέση έχουν τα λίτρα; Ύψος και μήκος μετράνε κατά πρώτο λόγο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 20-07-13 στις 12:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζετε κάποιον από βέροια που θα μπορούσε να με βοηθήσει στην κατασκευή ?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω φτιαξει ενυδρειο 100χ30χ45 με 5αρι τζαμι και κοντρες πανω κατω και το ενυδρειο τρεχει 2 χρονια περιπου χωρις κανενα θεμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν και πιο μικρό, 80*40,5.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό κάντο pin στο diy φόρουμ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και για να το δουμε και διαφορετικα, οι εταιριες που πουλανε τοσα ενυδρεια με τοσο ψιλα τζαμια δεν εχουν ποτε προβλημα. δεν ειναι κακο να το κανουμε με χοντρα τζαμια, αλλα ειναι κριμα και απο θεμα χρηματων, και βαρους και ολα.... αν περισσευουν χρηματα οκ, αλλα κριμα ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Με 8άρι πάνω κάτω και με 10άρι χωρίς τίποτα είσαι κομπλέ! Με 6άρι είσαι πολύ οριακά στις αντοχές. Όχι ότι δε γίνεται, αλλά...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | makris.a | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 28-07-12 21:12 |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Κατασκευή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-11 02:31 |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |