|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειακι ειναι τελειως low tech. χωρις κοπο και χωρις κοστος.
η γνωμη μου γενικα ειναι οτι δεν χρειαζεται να σπινταρεις τα φυτα με διοξειδια και λιπασματα και χιλια δυο (που μπορει να σου γυρισουν και μπουμερανγκ) . εκτος βεβαια κ αν πραγματικα τα χρειαζεσαι. η φυση απο μονη της θα βρει τροπο. ![]() ![]() ![]() ![]() και με διαφορετικο focus ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και ενα DIY Co2 να απογειωθει το συστημα λεμε!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω ετσι κι αλλιως ειμαι εδω και πολυ καιρο της αποψης του Μπαμπη. Low tech και οτι πιασει. Και αν δεν πιασει, δεν επιασε...προτιμω πλεον να ασχολουμαι με την υγεια των ψαριων μου, παρα με αυτη των φυτων μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα ειχα "πιασει" τον εαυτο μου στο παρελθον να ασχολουμαι με το πως πηγαινουν τα φυτα, αν βγαζει CO2 το DIY, αν θελουν επιπλεον λιπασμα, αν ο φωτισμος ειναι ενταξει, αν εχουν αλγες, αν θελουν κλαδεμα, αν...αν...και αφηνα τα ψαρια σε δευτερη μοιρα. Εκει ειπα οτι δεν μου ταιριαζει αυτο. Προτιμω να προσεχω τα ψαρια μου και ας μην εχει τελεια φυτα το ενυδρειο, αν ειναι φυτεμενο.
Ας μη χαλαμε αλλο το θεμα του Μπαμπη (καλα, αν στραβωσει, θα τον κερασω ρετσινα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΑΡΙΔΟ-ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ (chameleon shrimps) | CHRISTOS13 | Γαρίδες του γένους Caridina | 3 | 09-09-12 12:01 |
Γαριδο-πλημμυρες | Raven | Γαρίδες | 22 | 29-10-10 14:35 |
Γαριδο ενυδρειο (στρωσιμο) | Red crystal | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 07-10-09 23:29 |
Γαριδο ενυδρείο | Obelix(Reifen) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 17-04-09 02:02 |