|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχισε αλλες 2-3 μερες με λιγο μεγαλυτερη δοση μπας και καθαρισεις για να μην μπαινεις παλι στην διαδικασια απο την αρχη.
Μετα αλλαγη νερου μεγαλη και μπολιασμα.
|
||||
|
||||
![]()
Δυατηχως αρρωστησα παρα πολυ ασχημα και ημουν και ειμαι σχεδον στο κρεββατι.Ειμαι και εγκυος οποτε δεν μπορω να παρω φαρμακα οποτε καταλαβαινετε το χαλι μου.ΧΘΕς και προχθες λοιπον δεν εριξα αντιβιωση με το χαλι που ειχα.Θα συνεχισω απο αυριο και ελπιζω να μην εχασα την μπαλα.Το νερο ομως μυριζει καπως.Μηπως θελει αλλαγη πρωτα και μετα να συνεχισω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον πας καλα.Το νερό μυρίζει από την αποσύνθεση του κυανοβακτηριου.Περαστικά και καλή λευτεριά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να συνεχισω κανονικα απο σημερα την αντιβιωση; αλλαγη νερου να κανω η να περιμενω; ποσες μερες ειναι ανεκτη αραγε η αντιβιωση για το ενυδρειο; |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια αλλαγη με σκουπα να τραβηξεις και οτι ειναι νεκρο και συνεχισε την αντιβιωση.
Περαστικα και με το καλο....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω πολυ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχω κυανοβακτήριο; και η άλγη μου ποιά είναι; | Frangisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-11 23:23 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |