|
|
|||
|
|||
![]()
Nick δεν είναι θέμα κόστους αλλά χώρου. Ευελπιστώ να το διευθετίσω το χειμώνα. Ως τότε απλά τα προσέχω όπως μπορώ... Έιδες μήπως το video; τι μπορώ να του κάνω; ισχύει αυτό με τον αρακά που διάβασα και έγραψα παραπάνω;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα πρέπει να είναι ok το video.
Αναφέρομαι στο ψαράκι με την μεγάλη ουρά που το είδα προολίγου σα να ρεύεται αέρα αν και συνεχίζει να είναι στο ίδιο μοτίβο το κολύμπι του. ------------------------- Καλημέρα, Το είδε μήπως κανείς το video να πει μια άποψη; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panagiotisrx7 : 18-07-13 στις 08:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εγω το ειδα.
Δεν μου φαινεται για sweem bladder και δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται η περιεργη συμπεριφορα Εχει δυνατη ροη μεσα?
|
|||
|
|||
![]()
Όχι Σπύρο, δεν έχει ροή μέσα μιας και είναι γυάλα. Πήρα μια μεγαλύτερη μέχρι να φτιάξω ενυδρείο.
Χθές που παρουσιάστηκε αυτό το θέμα στο ψαράκι, ήταν μόλις η 2η μέρα στο νέο τους σπίτι. Δεν ξέρω μήπως είναι λόγω στρές;;; Αλλά φαίνεται λες και έχει αέρα το πίσω μέρος και να ανεβάινει. Να προσπαθήσω με τον αρακά μπάς και; |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο νερό με το αντιχλώριο που ετοιμάζω από το προηγούμενο βράδυ πριν τους το αλλάξω.
Δεν έχω ρεύμα κοντά για να έβαζα τα εξαρτήματα που χρειάζονται, γι'αυτό έλεγα και στον Νίκο πως είναι θέμα χώρου που ευελπιστώ να λύσω το φθινόπωρο. Όσον αφορά το "περίεργο" κολύμπι να το κάνω αυτό με τον αρακά λες; Σκέφτεσαι κάτι άλλο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουρμπουλήθρες στη γυάλα | kitsos | Bettas | 13 | 16-04-13 09:55 |
Γυάλα 8 λίτρα! | Malawi Lover | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 16 | 05-09-12 14:43 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
Φωτισμός σε γυάλα | japetus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 31-05-10 19:59 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |