|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
H στατιστική είναι μια από τις μεγαλύτερες επιστήμες
Στο συγκεκριμένο θέμα λέει : 1. Οι γαρίδες περνάνε καλύτερα μόνες τους 2. Οι γαρίδες πολλαπλασιάζονται καλύτερα μονες τους 3. Αν κάποιο ψάρι δοκιμάσει γαρίδα, τότε θα συνεχίσει να το κάνει 4. Έχουν ξεκληριστεί ολόκληρη πληθυσμοί γαρίδων που συγκατοικούσαν μαζί με ψάρια ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αμφιβαλω καθολου..
δεν περιμενω να ειναι ολα τελεια, απλα αρχη ειναι και τα θελω ολα...ξερεις τωρα!! ![]() Ελπιζω σ ενα καλυτερο αυριο... ![]()
Αν τα λάθη μάς διδάσκουν, τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση! Μανουσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 23-03-16 στις 11:34 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εχω να ανακοινωσω οτι μετα απο 5 μερες,
μετρησα σημερα αισιως 8 γαριδες! ![]() αρα πιστευω οτι καπου εκει μεσα ειναι και οι υπολοιπες!! ------------------------- 9 !!!! ![]()
Αν τα λάθη μάς διδάσκουν, τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση! Μανουσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alchemist : 16-07-13 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαγωθηκα.
Αφησα και ενα παραθυρο ανοιχτο. ![]() Οι μεγαλες red cherry εχουν πολλες πθανοτητες να ζησουν. (αν και οπως ειδες στο λινκ, κοντεψε να πνιγει το γκαπι για να την καταπιει ![]() Ο γονος ομως .... δυσκολο. Γιαυτο σου ειπε ο bloskas "το θεμα ειναι να μην μπορεις να τις μετρας.!!" Εννοει να γινουν πολλες. Και χωρις αναπαραγωγες .... δεν Καναδυο χρονια ζουν αυτες. Αν εχεις πολλα φυτα και κρυψωνες εχουν πιθανοτητες να επιζουν καποιες νεες και να ανανεωνεται η αποικια
|
||||
|
||||
![]()
Ασε το ξερω...
περιμενω απο μερα σε μερα moss και κανα 2 ακομα φυτακια! ελπιζω να μου κατσει... και κοιτα να δεις ξεκινησα με 3 ψαρια μετα ηθελα σαλιγκαρια...μετα βαλε κ κανα φυτο μετα ηθελα γαριδες...τωρα τιγκαρω φυτα... κατι ξεραν οσοι μου λεγαν να παρω μεγαλυτερο ενυδρειο!! ![]()
Αν τα λάθη μάς διδάσκουν, τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση! Μανουσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 23-03-16 στις 11:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ζουν ολες...
σημερα 10!
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα ειδα τα πρωτα γαριδακια...
μετρησα 3..!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λιτρα με Guppy και red cherry | G_mat | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 22-07-13 17:19 |
Guppy-corydoras-red Cherry | giannisaek | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 54 | 04-06-10 12:13 |