|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε για αρχη να κοψεις το ταισμα.
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οποτε σταματαω να ταιζω για ποσες μερες??? και επισεις ξεκιναω και αυτο με το πιατακι του καφε??? αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα τα βγαλω ολα.... και αν αυτα ειναι η αιτια που χανω τις γεννες πρεπει να μην μεινει τιποτα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετη ερωτηση αλλα το ενυδρειο δεν παταει ολο πανω στο επιπλο και περισευει λιγακι απο το πλαι?
Αν ναι κοιτα και αυτο πολυ γρηγορα οπως κοιτας για τα αλλα
|
||||
|
||||
![]()
ναι περισευει γυρω στους 5 ποντους στην καθε πλευρα...εχω φροντισει και γιαυτο αλλα λογο δουλειας και ελειψης χρονου συνεχως το αναβαλω γιατι θελει αρκετη μανουρα και δεν εχω προλαβει να το φτιαξω!!! το κυριος προβλημα ειναι τα σκουλικια τωρα γιατι εχω χασει ηδη 4 γεννες αν τα σκουλικια τρωνε τα αυγα... παλι καλα πανε ολα καλα απο οτι φαινεται και τα ψαρια μου γεννανε ανα μια με μιαμισι εβδομαδα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
O Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο σ αυτό που γράφει Υπάρχει φόβος...να τα βρεις ολα στο πάτωμα... ![]() Για τα πλανάρια θα βρεις λύση, αυτό με το έπιπλο κατά την άποψη μου πρέπει να το βάλεις σε άμεση υλοποίηση Να τα χαίρεσαι τα δισκάκια...άντε και παππούς! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
χαίρομαι ιδιαίτερα, που ένα μέλος του φόρουμ μετά από 2.5 μήνες
έπραξε το σωστό. (1/5- 15/7). καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα Παντελή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Καινουργιος | Bill Bizkit | Bettas | 19 | 18-09-11 18:18 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ... | takisgoa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 06-01-11 02:47 |
προβλημα στους δισκους | Mikepap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-01-08 15:02 |