|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δλ συνολο αν κρατησο 3υφοφορους μολι κ τετρα ποσα ποσα ψαρακια μπορει να εχει το 125 λιτρα δλδ συνολο κ ανα ομαδα ποσα??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να δώσεις μεγάλη σημασία σε αυτό που σου είπαμε πιο πάνω για την προετοιμασία του νερού αν διαλέξεις νεον - τέτρα, γιατί αν δεν το κάνεις τα ψαράκια σου δεν θα περνάνε καλά και αντί για χαρές θα σου δίνουν συνέχεια ασθένειες και θανάτους....
|
||||
|
||||
![]()
ααα συγνωμη τωρα καταλαβα...ωραια φιλε μου κ αν τεριαζοθν μολι ξυφοφορη ποσα μπορω να βαλω στα 125 λιτρα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε από ένα κοπαδάκι 10-15 ατόμων από το κάθε ένα. Διάβασε λίγο για την αναλογία όμως που πρέπει να έχεις στο κοπάδι. Νομίζω πως πάει όπως σου έγραψα και πιο πάνω 1αρ/3θυλ. Μην σου φαίνονται λίγα τα ψαράκια γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σε κάνουν μπαμπά και δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις.
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου προτεινα, παράλληλα με το νέο ενυδρείο, να ξεκινήσεις διάβασμα στην ενότητα των αρχαρίων
Το ότι φτιάχνεις μεγάλο ενυδρείο, περιορίζει απλά τα προβλήματα Χωρίς διάβασμα και με ελάχιστη εμπειρία, είναι πολύ πιθανό να επαναλαβεις τα λάθη που έκανες στο 30λιτρο Επίσης, ελπίζω να μην κρατήσεις τα ψάρια που θα "μείνουν" στο 30λιτρο...αλλά να τα πουλήσεις - χαρίσεις - επιστρέψεις Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο κιολας φιλε μου θα παω στο πετ σοπ μηπως τα δοσω θα κρατησω μονο τα μολι κ τον 3υφοφορο μπας κ αρχισουν να μπενουν τα πραγματα σε μια τα3η..σας ευχαριστω πολυ ολους...!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|