|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα να βρεις καλη παραλια για αμμο,,και σε απόμερο μερος ,,να ειναι καθαρη ,,,εμενα ο Κλεοβουλος με ειπε μια παραλια για αμμο και πηγα και πηρα ,,,ειναι ομως λιγο μακρια για σενα.
Θα ελεγα να μη βαλεις ασπρη ,,γιατι μετα απο καιρο θα γινει μπεζ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
labido,iodotropheus, demasoni θα έλεγα εναλλακτικά!που τα έχουμε και τα τρία σε μικρα ψαράκια αυτήν την στιγμή ταιριάζουν και θα έχεις ωραία χρώματα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι γιαYellow Tail Acei και Iodotropheus sprengerae. Είναι πολύ όμορφα ψαράκια και αρκετά ήρεμα από ότι έχω διαβάσει. Απλά νομίζω ότι θα είμαι οριακά σε 'oτι αφορά το πλάτος, καθώς γίνονται γύρω στα 15 εκατοστά. Συμβαδίζουν αυτά τα 2 είδη; έχω περιθώρια για τίποτε άλλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα θα τα πανε αυτα τα 2 ειδη.ειδικα τα acei ειναι αδυναμια μου
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορώ να βάλω και κάτι άλλο μαζί σε αυτά τα λίτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Ιδανικά θα πρότεινα να βάλεις αυτά τα 2 είδη μόνο, από ένα χαρέμι.
Επειδή όμως έχεις αρκετό μήκος ίσως βολευτεί κι ένα χαρέμι Labido. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[κατασκευή ενυδρείου]Σκέψεις για καινούριο malawi!! | Παναγιώτης Κ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 13-03-12 08:56 |
Καινούριο ενυδρείο.... | zak | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 23 | 03-05-07 12:36 |
Καινούριο Ενυδρείο...! | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 20-11-04 01:08 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |