|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ok τοτε, το παρεληψες αυτο...
![]() Δοκιμασε την hickari και τις αλλες οταν εχεις σκοπο να παρεις τροφές. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα τα ενυδρεια σου και το γατακι σου (απο αλλο θεμα) και το chapy(?) στο σαλονι. Εχω και εγω μια bamboo περιπου 5 μηνες. Η δικια που ανεβαινει ψηλα εκει που χτυπαει η εξοδος του φιλτρου (Fluval 106). Βεβαια τη βλεπω και κατω να ψαχνει και πιστευω οτι ειναι ψιλομυθος οτι αν τη βλεπεις να ψαχνει τροφη κατι δε παει καλα.
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που τις χωρισα, ειναι πιο απλα τα πραγματα.
Σιγουρα θα τις δοκιμασω. Για την red mico δεν μου ειπες. ------------------------- Παράθεση:
RV! the one and only! ![]() ![]() ![]() ![]() Στο φυτεμενο που τις ειχα πριν, το κανανε και εμενα, ειτε στην εξοδο του φιλτρου, ειτε στην εξοδο του κυκλοφορητη του co2! ![]() Aνησυχω μην χαλασουν τις βενταλιες τους, και μετα με βλεπω με μπιμπερο! ![]() Τωρα ομως που μπορω να τις παρατηρω περισσοτερο, κατι θα βρω. Σε ευχαριστω που μοιραστηκες την εμπειρια σου. ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 10-07-13 στις 00:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγη πρωτεινη δεν κάνει κακό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο εγινε! αντε καλα σελωματα!! μαζευτηκαν βλεπω ολοι οι γαριδαδες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο έγινε κι αυτό!
Μόνο red cherry θα έχεις μέσα σε αυτό;
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, εχω καποιες propinqua, και bamboo, και μπολικα σαλιγκαρακια να κανουν δουλεια
![]() ------------------------- Ο μικροκοσμος μας: ![]() ![]() Aυτη εχει λιγη φαναρτζοδουλεια: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aυτης εδω η μαμα, καποια λαδια εκανε: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xαθηκανε σε αυτο το ενυδρειο: ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 10-07-13 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θεριό το μικρό γαριδαδικο..! Φτου φτου Σάββα να τις 1000ασεις εκεί μέσα κ υπομονή με τα υπόλοιπα είδη.. Σου αξίζει η επιτυχία με όλες..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |