|
|
||||
|
||||
![]()
χα το "γνωστο" ασπρο "σημαδακι" στην κοιλια....?? υπαρχει??
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να το διακρίνω. Υποτίθεται την/τον αγόρασα ως θηλυκιά και απο χθες που άρχισα να αμφιβάλω, προσπαθω να το διακρίνω...αλλα τπτ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω δει κ δεν εχω διαβασει ποτε για φουσκαλες απτις θυληκιες,αλλα μπορει κ να ισχυει.τι να πω...
εκτος απτο λευκο σημαδακι απο κατω,κοιταξε αν εχει και γραμμες οριζοντιες στο σωμα του.κατα μηκος. η βαλε και μια φωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Post 110 1η φωτό
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
μμ τοτε κανεις λιγο υπομονη μεχρι να φανει καθαρα το τι ειναι....παντως δυο αρσενικα μαζι για αρκετο διαστημα,,,και σε μικρο χωρο.....δυσκολα......
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα οι χθεσινές φουσκάλες με μπέρδεψαν Οι αλλες δυο θηλυκιες οταν τις εβαλα στο 50λιτρο, επεσε τρελό κυνηγι και αναγκάστηκα να επιστρέψω τη μία στο βασικο ενυδρείο Εχουν απίστευτες αλλαγές στη συμπεριφορά τους τα συγκεκριμένα ψάρια Γι αυτό και αποφάσισα να κρατήσω τον έναν και μοναδικό αρσενικό...είναι υπεραρκετός!
|
||||
|
||||
![]()
παντος ειναι πολυ ομορφο ψαρι...εγω θα την-τον κρατουσα...!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα 3 ψάρια τα έχω βάλει σε αγγελία για ανταλλαγή...τα αποχωρίζομαι αρκετά δυσκολα, αλλά δεν μ αρέσει να τα βλέπω να τρώνε τις red cherry ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παντως εγω για αρσενικο το βλεπω.το οτι δεν επεσε κυνηγι δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι θυληκο.μπορει και να επεσε τα βραδια που δεν εβλεπες.αν το αλλο αρσενικο εχει το πανω χερι στο ενυδρειο αυτο θαναι πιο ηρεμο.
παντως για αρσενικο το βλεπω και δεν εχει τυχει και ποτε να δω θυληκο με τοσο μεγαλα πτερυγια.εκτος απτα υπολοιπα "σημαδια". |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο μέλος | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-01-06 15:06 |