|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σκληροτραχηλα ψαρια τα platies, νομιζω θα αντεξουν. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Παντα σε μια θεραπεια παιζει ρολο και η τυχη, περα απο πολυ σωστες κινησεις.
|
||||
|
||||
![]()
αυξηση θερμοκρασιας χωρις φάρμακο είναι ρίσκο για μένα γιατί με την θερμοκρασία αυτο που καταφέρνουμε ειναι απλά να κανουμε ποιο γρηγορο τον κυκλο ζωης του παρασητου
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστώ Χρήστο! Έχω ανεβάσει σταδιακά και είμαι στους 30 c σήμερα...ετοιμάζομαι να ρίξω και σταδιακά το αλάτι αν και κάποιοι συνάδελφοι απο τη δουλειά μου, με όχι τόσο εμπειρία, μου είπαν οτι πήραν το αντίστοιχο φάρμακο για ικ. και πέρασε.εγώ σκέφτομαι να ρίξω το αλατάκι και αν δεν δω τπτ μέσα σε 3-4 μέρες να προμηθευτώ κανά σκεύασμα...(εχω ένα φοβο οτι αλάτι + φάρμακο δεν ειναι οτι καλύτερο παρόλο που στο sera ectopur (αλάτι) γράφει οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μαζι..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όντας λίγο αρχάριος, μπορώ να ρωτήσω τι επιπτώσεις πιστεύεις οτι μπορεί να έχει η χρήση αλατιού μαζι με κάποιο σκεύασμα-φάρμακο ? Δηλαδή αντι για θεραπεία να προκαλέσει καποιο σοκ ή κατι άλλο στα ψαράκια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα η γνωμη μου ειναι να μην χρησιμοποιουνται γενικως φαρμακα για απλες περιπτωσεις, οπως ειναι το ick. Απο εκει και περα, ενα φαρμακο δεν ξερεις ποτε τι επιπτωσεις μπορει να εχει στους υπολοιπους κατοικους του ενυδρειου, που πιθανο να μην πασχουν απο την ασθενεια.
Την αποψη μου λεω απλα, δεν ειναι αναγκη να την ακολουθησεις ετσι κι αλλιως. Αλλα προτιμω σε καθε περιπτωση να χρησιμοποιω καποιο πιο "φυσικο" τροπο αντιμετωπισης ασθενειων, αν βεβαια υπαρχει και μονο σε περιπτωση που δεν εχει αποτελεσμα, θα προχωρησω σε φαρμακο.
|
||||
|
||||
![]()
λέω και για αλατι
![]() απλά αυτο το ανεβασμα της θερμοκρασίας δεν είναι πάντα πανακια ![]() Ετσι για ενημέρωση αλάτι και φαρμακα σε αρκετές περιπτωσεις πανε μαζί μην σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα συζητησης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκουράμι χάλια | georgetax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 19-07-07 22:50 |
Πρόβλημα με γκουράμι.s.o.s | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 03-10-06 19:47 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
Γκουράμι | cathyki | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 15 | 10-02-06 17:53 |