|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Να ξεκαθαρίσω κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που κακώς δεν τις ανέφερα για να μη σας κουράσω:
1. Το πρόβλημα με το ενυδρείο δεν είναι το μέγεθος αλλά το ίδιο το ενυδρείο, το οποίο δεν μπορεί λόγω διαρρύθμισης των χώρων να "σταθεί" πουθενά στο νέο σπίτι. Παραδόξως, το νέο σπίτι (μετακομίζω λόγω σχέσης και μελλοντικά γάμου) είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά διαθέτει μεγάλους ενιαίους χώρους, σε αντίθεση με το ωραίο μου ρετιρέ που μένω τώρα στην Πλατεία Βικτωρίας, με τα παραδοσιακά δωμάτια που χωρούν τελικά τα διπλάσια πράγματα!!! ![]() 2. Το εξοχικό που αναφέρω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! ![]() ![]() Νομίζω ότι οι δύο απανωτές μετακομίσεις θα είναι ένα μεγάλο στρες για τα ψαράκια. Ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν, με πόνο στην καρδιά, να πουλήσω/χαρίσω φυτά και ψαράκια κάπου που θα συνεχίσουν τη ζωούλα τους χωρίς πολλές ταλαιπωρίες και να κρατήσω το ενυδρείο με τον εξοπλισμό και αναλόγως στην πορεία θα αποφασίσω αν θα το μεταφέρω στο εξοχικό (όταν αυτό θα είναι έτοιμο) για να ξεκινήσει τη νέα ζωή του λαμβάνοντας το ανάλογο ρίσκο ή αν θα το πουλήσω. Λυπάμαι μόνο για τα ψαράκια μου, αλλά αν είναι να περάσουν κάπου αλλού καλύτερα, θα το αποδεχτώ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα αυτες οι γυναικες δεν αφηνουν τιποτα ορθιο!!Ουτε το ενυδρειο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις βρηκες με τι θα το γεμισεις.
Δεν ειναι σωστο να ειναι αδειο το δωματιο..... ![]() Μπορεις να βαλεις και τον υπολογιστη εκει. Ισως και κανενα ψυγειο για τις μπυρες... ![]() Μηπως ειναι τρελος?? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() το οποιο αφου του ξηλωσεις τα αντερα μπορει να καταληξει σε αποτυχημενη προσπαθεια diy chiller ![]() ![]()
|
|