|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η βασική διαφορά ήταν η έλλειψη του διαδίκτυου άρα και της πληροφόρησης. Το χόμπυ ήταν ιδιαίτερα ελιτίστικο και ακριβό. Από ψάρια έβρισκες βασικά χρυσόψαρα,ζωοτόκα,δίσκους,αγγελόψαρα και πλέκο. Κάποιοι πειραγμένοι είμασταν θαμώνες στα λίγα μαγαζιά της εποχής και προσπαθούσαμε να ψαρέψουμε πληροφορίες, κάναμε παρέες και πειραματιζόμασταν με αυτοσχέδιους μηχανισμούς, φίλτρα-υλικά κλπ Τότε ήμουν συνδρομητής σε, 2 αμερικάνικα και 1 γαλλικό, περιοδικά που τα περίμενα με αγωνία στο βιβλιοπωλείο του Μόλχο στη Θεσ/νίκη. Ήμουν τότε από τους πρώτους μανιακούς με τις κιχλίδες της Αφρικής που έφερνα με παραγγελία mbuna και πετρόψαρα της Τανγκανίκα. [τότε ήταν που ένας φίλος μαγαζάτορας ονόμασε "σαμουράϊ" τα labidochromis caeruleus κι ακόμα τα λένε έτσι οι σαλονικιοί ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα τι μου θυμίζεις τώρα.. Τι τρελλό διάβασμα είχε πέσει στην αρχή.. Ούτε πανελλαδικές να είχα!
Ο κινέζος ήταν η αρχή και μετά κόλλησα με τις γαρίδες, τον είχα τρελάνει τον raven στιςερωτησεις και τα π.μ να ναι καλά το παιδί ποτέ δεν παραπονέθηκε και πάντα μου απαντούσε. Πάντως η πρώτη μου επαφή ήταν πριν 30 χρόνια όταν έπιασα κάτι κουνουποψαρα από το συντριβάνι δίπλα στο βασιλικό θέατρο και τα έβαλα σε ένα βάζο πάνω στην τηλεόραση. Μάλιστα είχα βάλει και υπόστρωμα και φυτά που βρήκα στο συντριβάνι. Το είχα καμία βδομάδα και το χάζευα με τις ώρες μέχρι που άρχισε να βρωμάει κι η μανα μου είπε ότι έπεσε και 'έσπασε". ![]() 2 χρόνια μετά πήρα τζάμια και κόλλησα το πρώτο μου ενυδρείο περίπου 100 λίτρα και έβαλα 2 χρυσόψαρα. Έτσι άρχισε το ταξίδι μου...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεκινήσατε όπως όλοι μας, τελείως αρχάριοι και μέτα από ανταλλαγή απόψεων, πολύ διάβασμα και αγάπη για το χόμπι, φτάσατε σε σημείο να το στηρίζετε!!! Οπως έγραψα και πιο πάνω, το συγκεκριμένο θέμα το ξεκίνησα στην αρχή για πλάκα Διαβάζοντας όμως τα πρώτα σας θέματα, το μόνο που έχω να πω ειναι πως το φόρουμ (και το κάθε σωστό φόρουμ) αξίζει χρυσάφι! ------------------------- Παράθεση:
![]() Πραγματικά δύσκολες εποχές για χομπίστες. Το θέμα είναι πως αρκετοί από εσάς ξεπεράσατε τις δυσκολίες (κυρίως δεν τα παρατήσατε) κι έτσι ήρθαμε εμείς...και "παίζουμε" με μασημένη τροφή! ![]() Το καλό βέβαια είναι πως το χόμπι, μέσα από την τεχνολογία και την εμπειρία...εξελίσεται και δεν μένει στάσιμο ------------------------- Παρακαλώ να διαγραφεί!!!! ![]() Διαβάζουν και μικρά παιδια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 05-07-13 στις 15:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Chocolate μόλις είδα και το δικό σου πρώτο ποστ.. απ ότι φαίνεται ήταν ένας διάλογος μεταξύ μας χαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (το κόλλημα με τις γαρίδες δεν θα φύγει ποτέ!!!) Ελπίζω κι εύχομαι σε μερικά χρόνια να ξέρω ακόμη περισσότερα αλλά να παραμείνω στο χρώμα μου...φτου φτου μακριά από μας τέτοια κακά!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειδατε τι ομορφιες καναμε ολοι μας...καποτε?
![]() Και το ποσο ενα (καλα το ειπες) σοβαρο φορουμ βοηθα στο να πετυχει καποιος τον στοχο του ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Back to the past
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα πρωτα βηματα... | Troll | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 26-07-15 09:27 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
?πρωτα βηματα fish only για αρχη | GODLIGHT | Fish Only | 11 | 04-09-07 09:26 |