|
|
||||
|
||||
![]()
Για βακτηρια, δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις αδικα τα χρηματα σου. Αλλα για αντιχλωριο, μακραν το καλυτερο που κυκλοφορει στην αγορα το seachem prime. Οικονομικοτατο επειδη ειναι συμπυκνωμενο και επιπλεον δεσμευει την αμμωνια σε υπερδοσολογια αν χρειαστει, σε εκτακτες περιπτωσεις. Γενικως, καμια σχεση τα προϊοντα της seachem με αυτα της prime σε ποιοτητα κατα τη γνωμη μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, λαθος. Της sera ηθελα να γραψω προφανως.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω το seachem prime χρησιμοποιω.
|
|||
|
|||
![]()
Sorry παιδιά μια ακόμα ερώτηση, αν και μάλλον το λέει ξεκάθαρα:
5 ml ανά 200 lt νέου νερού, όχι του 5 ml ανά 200 lt ενυδρείου |
|
||||
|
||||
![]()
Στο νεο νερο αναφερεται.
|
||||
|
||||
![]()
Πόση αλλαγή νερού κανεις ; Δηλαδή ποσά επιπλέον λίτρα νέου νερού . Πχ αν βάλεις νέα 50 λίτρα θα πρέπει να ρήξεις στο νερό 1.25 ml .
|
|
||||
|
||||
![]()
Kανονικά θα πρεπει να ετοιμαζεις το νέο νερό που θα βαλεις μεσα, σε βαρελι προετοιμασιας.Εκει 10-15 λεπτά πριν ριξεις το νερό στο ενυδρειο θα ριξεις την ποσοτητα του prime για το νερο που εχεις στο βαρελι.Ετσι ειναι το σωστό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν χρησιμοποιώ αντιχλωριο καθόλου πια,βάζω μόνο προιόντα όσμωσης οπότε το πρίμε είναι παρατημένο στο ντουλάπι!!!αλλά όπως και να έχει είναι πολύ καλό κ κυρίως οικονομικό,αν έχεις ενα μικρό ενυδρείο,δν λέει να τελειώσει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
Αντιχλώριο Sera Aquasafe | Γιώργος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-08-09 22:47 |
Sera Aquatan | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-02-08 19:03 |
sera aquatan | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-03-07 13:18 |