|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οk θα να είναι το επόμενο που θα φτιάξω, την θερμοκρασία. Πρόσθεσα ένα ακόμα μικρό φιλτράκι εσωτερικό για καλύτερη κυκλοφορία και ανατάραξη της επιφανείας. Τώρα όσον αφορά τον οικισμό θέλω να κρατήσω μόνο τα cpd, τα νέον θα πάνε σε ένα άλλο ενυδρείο που έχω, αλλά το πρόβλημα που έχω είναι με τα black neon, τι παγίδες έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να τα πιάσω με τίποτα. Έχει κανένας να προτείνει κάτι πώς θα τα πιάσω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν κρατήσεις μόνο τα cpd μπορείς να προσθέσεις μερικά ακόμη Για τα τετρα χρειάζεσαι βοήθεια απο δεύτερο ατομο, αλλιώς θα παλεύεις μήνες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήνες παλεύω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο,να το χαίρεσαι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο πατριωτη! Γνωριζοντας ποσο δυσκολο ειναι να βρεις ενυδρειακο εξοπλισμο και ψαρια-φυτα σε μια πολη που τα πετ σοπ πουλανε βασικα τουρκοπουλες και γαλιαντρες σου αξιζει ενα μπραβο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |