|
|
|||
|
|||
![]()
fιλε μου οχι τελικα θα βαλω ψαρακια μεσα.μονομαχο.
|
|
||||
|
||||
![]() Πολυ κακη επιλογη τα 20 λιτρα, αποκλειεται να καταφερεις να κρατησεις εκει μεσα τις απολυτα σταθερες συνθηκες που θελει το ειδος, ασχετα με το τι διαδιδουν οι μαγαζατορες και καποιοι υπερμαχοι των μαυρων εποχων. Κανονικα σε κατω απο 50-60 λιτρα ψαρι δε μπαινει, και οσο πιο αρχαριος εισαι τοσο περισσοτερα τα λιτρα που θες για να μην προκαλεσεις καποιο προβλημα. Ο μονομαχος επειδη μπορει να επιβιωσει αναπνεοντας ατμοσφαιρικο αερα λογο λαβυρινθου ειναι το πιο παρεξηγημενο ψαρι και ενα απο τα πιο ταλαιπωρημενα απο νεους -και παλιους- χομπυστες. Φτανει να αναλογιστεις πως μιλαμε για ενα ψαρι 7 cm
|
||||
|
||||
![]()
οπως στα λεει ο φιλος nick74 ειναι .. εχω και γω ενα μονομαχο σε 60αρι και το ψαρακι ειναι ηρεμο τρωει απο το χερι μου και κολυμπαει συνεχεια εχει δειξει αλλο χαρακτηρα σε σχεση με αυτο που θα εβλεπα ΕΑΝ ειχα μιρκοτερο ενυδρειο...θα ηταν ενα ψαρι χωρις κινηση.
οι γαριδες αν και δεν ειχα ποτε μου (μιας και σοβαρα το ενυδρειο το χειριζομαι απο τοτε που γνωρισα τα παιδια εδω μεσα, ουτε χρονο) απο φωτο που βλεπω ,γαριδαδικων ,μου τρεχουν τα σαλια (χεχε)...!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΘΥΡΑ7 : 28-06-13 στις 14:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι αυτα ζωντανα τα βλεπω ας πουμε. ![]() Για ποσο ομως? Το χομπι του ενυδρειου δεν σημαινει βαζω απλα ενα ζωντανο σε 5 τζαμια. Σημαινει, του παρεχω και οτι καλυτερο για την διαβιωση του. Αν σε ενδιαφερει το ενυδρειο ως χομπι, μη το κανεις, (τουλαχιστον χωρις σοβαρο λογο πχ το βαζεις προσωρινα σε περιπτωση αναγκης) Τα 20 λιτρα θελουν και εμπειρια και εξτρα εξοπλισμο για να πετυχεις Το σιγουρο ειναι οτι ειναι μυθος οτι οι μονομαχοι δεν χρειαζονται χωρο γιατι δεν κολυμπανε και πολυ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μαλιστα.εσυ προτεινεις κατι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μη παρασυρθεις επειδη θα ειναι 60λιτρο και το στοκαρεις ψαρια. Παλι δυσκολιες θα εχεις. Το ενυδρειο για να λειτουργει χωρις προβληματα, πρεπει να το βλεπεις ψιλοαδειο απο ζωντανα. Μπορεις με τη διακοσμηση να "γεμισεις το ματι" σου. Φυσικα εσυ επιλεγεις. Εδω απλα προτασεις κανουμε, για οποιον θελει να αποφυγει να δει και με τα ματια του τα προβληματα. Απο την αλλη, οσες προτασεις γραφονται φυσικα και δεν ειναι κανονας. Υπαρχουν κι εξαιρεσεις. Παιζει και σημαντικο ρολο (εκτος απο την εμπειρια και τον εξοπλισμο) και η τυχη. Καλη συνεχεια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη co2 | kostastsod | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 17-03-11 11:03 |
κατασκευη diy co2 | takis07 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-01-11 22:18 |
Κατασκευη diy CO2 | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-12-10 14:03 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |
κατασκευη DIY CO2 | GEORGE ARGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-07-05 14:01 |