|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο με υγιεστατα φυτα!
Αλλα θα συμφωνησω και εγω για τη θερμοκρασια. Τα ειδη που εχεις δεν θελουν υψηλες θερμοκρασιες. Επισης, αν χτυπησεις 30αρια, θα δυσκολευτουν ακομα περισσοτερο με την υπαρξη CO2.
|
||||
|
||||
![]()
Να είστε όλοι καλά για τα καλά σας λόγια!!! Το ενυδρείο είναι τον περισσότερο καιρό με 26-27 βαθμούς τώρα που πιάσανε οι καλές ζέστες. Το 28-30 είναι το ανώτερο που έχει φτάσει τώρα που είχε υψηλές θερμοκρασίες κσι δεν είναι για πολύ ώρα. Μια χαρά είναι πάντως όλα και τα φυτάκια μου και τα ψαράκια μου φαίνονται μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φτιάξε ένα σύστημα ψύξης (το φόρουμ είναι γεμάτο με προτάσεις) με τη χρήση controller, κράτα τη θερμοκρασία στους 26 και μετά θα κααααααθεσεεεεεεεε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω. Ειναι πολυ ωραιο ενυδρειο ωστε να ρισκαρεις για ενα τοσο απλο θεμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οk θα να είναι το επόμενο που θα φτιάξω, την θερμοκρασία. Πρόσθεσα ένα ακόμα μικρό φιλτράκι εσωτερικό για καλύτερη κυκλοφορία και ανατάραξη της επιφανείας. Τώρα όσον αφορά τον οικισμό θέλω να κρατήσω μόνο τα cpd, τα νέον θα πάνε σε ένα άλλο ενυδρείο που έχω, αλλά το πρόβλημα που έχω είναι με τα black neon, τι παγίδες έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να τα πιάσω με τίποτα. Έχει κανένας να προτείνει κάτι πώς θα τα πιάσω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν κρατήσεις μόνο τα cpd μπορείς να προσθέσεις μερικά ακόμη Για τα τετρα χρειάζεσαι βοήθεια απο δεύτερο ατομο, αλλιώς θα παλεύεις μήνες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |