|
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν αποκλειεται.μακαρι να αντεξει αυτο τουλαχιστον.δεν το βλεπω ακομα ορεξατο για να φαει,και δεν κυκλοφορει πολυ στο ενυδρειο,αλλα οταν κολυμπαει μπορει κ ελεγχει που πηγαινει.ενω χτες καθοτανε κατω την πιο πολυ ωρα.
θα δειξει τωρα,τι να πω. εντωμεταξυ καπου διαβαζα οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο η οξυγονωση στα παφερακια και σκεφτομαι να βαλω κ αεραντλια μηπως η αναταραξη δε φτανει,αφου εχω θερμοκρασια 28 στο νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ περιεργα ψαρακια και μενα το δικο μου ποτε καθεται κατω ποτε τρεχει στο φαι με τη μια ποτε ενω περναει το σκουληκι διπλα του αδιαφορει.παντως αν μπορεις κατεβασε και λιγο τη θερμοκρασια εχω παρατηρησει οτι τα ενοχλει.αεραντλια δουλευω το βραδυ μονο λογω του διοξειδιου που τρεχει συνεχεια.αναγκαστηκα και εβαλα αλλους 2 εννιαρηδες συνολο 4!!!!γιατι το βραδυ ανεβαζε 28 βαθμους και δεν επεφτε παρα μονο το ξημερωμα.μακαρι να πανε ολα καλα για το ψαρακι σου ειναι φατσουλες τα ατιμα!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζει ακομα αλλα δεν τρωει.ενα σκουλικι που εριξα χτες το εφαγε σαλιγκαρι τελικα.θα ξαναριξω αλλο ενα σημερα αν και δεν νομιζω οτι θα φαει το ψαρι.ελπιζω να φαει κανα σαλιγκαρι αν του ερθει ορεξη.
εκτος αν εχει φαει σαλιγκαρι ηδη και δεν το ειδα... το νερο εξακολουθει να ειναι καθαρο αλλα το ψαρι δεν ειναι πολυ δραστηριο αν δεν το "ενοχλησεις" λιγο. δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα και δε μπορω να καταλαβω τι παιζεται.εντωμεταξυ οσα αρθρα εχω διαβασει για προβληματα σε παφερακια,λενε για τις τιμες του νερου. αλλα αν το νερο ειναι ενταξει(οπως φαινεται τουλαχιστον απτις μετρησεις) τι κανεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη κανεις και ελπιζεις να γινει καλα. Τα ξαναειπαμε παλι πιο πριν, η γνωμη μου ειναι οτι δεν επρεπε να μπουν σε τοσο νεοστημενο ενυδρειο, ποσο μαλλον ταλαιπωρημενα. Επρεπε να τρεξει λιγο. Ανθρακα εβαλες καθολου στο φιλτρο, αληθεια?
Παντως οτι δεν τρωει δεν ειναι καλο σημαδι. Ενα απο τα βασικα χαρακτηριστικα τους ειναι οτι δε χορταινουν ποτε.
|
||||
|
||||
![]()
μα ειναι νεοστημενο αλλα ειναι μπολιασμενο.εκτος αν ειναι σαν τις γαριδες που θελουν και στρωσιμο του βυθου.(οχι οτι θα εκανε κακο...)
ετρεξε μια μερα με ανθρακα το ενυδρειο πριν τα βαλω μεσα. ------------------------- τωρα το βλεπω εχει ανεβει πιο πανω και κολυμπαει και ερχεται και στη μπροστινη πλευρα στο τζαμι απο μονο του. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 26-06-13 στις 09:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελουν βυθο στρωμενο σαν τις γαριδες, αλλα με μια μερα μονο λειτουργιας του ενυδρειου, δεν ξερεις τι κινδυνοι μπορει να κρυβονται για ευαιασθητα ψαρια.
------------------------- Δεν χρειαζεται να κανεις αλλες μετρησεις προς το παρον νομιζω. Αμμωνια δεν θα σηκωσει τωρα, λιγο ταϊζεις. Αν ειναι να γινει καλα το ψαρακι, θα φανει εντος των ημερων. Το βασικο ειναι να αρχισει να τρωει. Κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 26-06-13 στις 09:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffer ή Pseudomugil gertrudae; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 20-12-11 13:50 |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |