|
|
||||
|
||||
![]()
Για να δουμε.
Πιο πολυ φοβαμαι τον ανεμιστηρα.
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει ειναι το ενυδρειο, αλλα αν απλωθουν λιγο τα φυτα επιφανειας θα ειναι πολυ καλυτερα γιατι οσο να ναι με τους ανεμιστηρες και την αναταραξη του φιλτροθ ειναι πιθανο να χαλανε οι φωλιες αν δεν εχουν αρκετη φυτομαζα να τοις προστατευει.
Ενα σημαντικο θεμα ειναι οτι οι φωλιες που κανουν τα λαβυρινθοψαρα δεν ειναι ολες ιδιες σε αντοχη. Αλλα κανουν πιο στερεες και αλλα λιγοτερο, οποτε αν εχεις πεσει στη δευτερη περιπτωση με την αναπτυξη των φυτων θα δεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, έκανα την κίνηση και πήρα 2ο θυληκό γιατί είχε αρχίσει από χτες και την ζόριζε. Η φωλιά δεν έχει χαλάσει από χτες που την έφτιαξε και είμαι στην αναμονή.
Πάντως στο λίγο καιρό που τα έχω μ' έχουν εντυπωσιάσει... είναι πολύ ωραία ψαράκια... και εμφανισιακά και σαν συμπεριφορά. Για τα φυτά που λες έχεις δίκιο, αλλά και μ' αυτά νομίζω ότι γίνεται δουλεια προς το παρόν. Ισως να προσθέσω λίγο κερατόφυλλο ακόμα αν χρειαστεί. Να σας ευχαριστήσω και για τις συμβουλές σας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με γκουράμι οπαλίνα | Βάγγος | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 4 | 13-12-11 10:06 |
Πρόβλημα με γκουράμι.s.o.s | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 03-10-06 19:47 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
Γκουράμι | cathyki | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 15 | 10-02-06 17:53 |
Αναπαραγωγή Γκουράμι | Celda | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 16 | 22-11-05 22:11 |