|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα...δεν καταλαβαινουν απο το πολυ φαγητο. Πιστεψε με, μερικες φορες το εχω παρακανει και συνεχιζαν να ψαχνουν για φαγητο
![]() Απλα γνωμη μου ειναι να το αφησεις στην ησυχια του, αφου ακομα δεν σε εχει συνηθισει για να βαζεις χερια στο ενυδρειο και να ερχεται διπλα τους. Προσπαθησε να μην κανεις πολλα μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
μα μηπως τα βαζω?εκτος απο σημερα,αποταν το εστησα δεν εχω βαλει χερι μεσα.ελπιζω μονο να ζησει γιατι θα σκασω αμα πεθανει κιαυτο.κιοχι τιποταλλο,δεν ξερω και τι εγινε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη και ελπιζω να πανε ολα καλα για το "τερατακι".
|
||||
|
||||
![]()
εδω και κανα δυωρο το αφησα ελευθερο στο ενυδρειο.ειναι ακομα ζωντανο,και μπορει να κολυμπησει αλλα εξακολουθει να εχει προβλημα πλευστοτητας κ καθεται περισσοτερο κατω.ξανακανα μετρησεις κ δεν εχει τιποτα το νερο.ελπιζω να ζησει μεχρι το πρωι μπας κ μπορεσω να κανω κ τιποταλλο
![]() ------------------------- ζει και κολυμπαει πολυ πιο σταθερα σημερα ![]() ελπιζω να μεινει ετσι.βεβαια δε δοκιμασα να ταισω για να δω αν θα φαει ακομα,αλλα τουλαχιστον ζει ![]() ξαναεκανα μετρηση και παλι 0 μετρησα και σε αμμωνια και σε νιτρωδη. τι εγινε και πεθανε το μικροτερο δε μπορω να καταλαβω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-06-13 στις 09:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μια χαρα. Ταϊσε το με προσοχη τις επομενες μερες και θα παρει τα πανω του.
Για το αλλο, τα ειπαμε νομιζω. Ειναι ευαισθητα ψαρια, τα συγκεκριμενα ηταν και ταλαιπωρημενα, το ενυδρειο μολις στηθηκε. Ολα αυτα μαζι, ισως δινουν την απαντηση.
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν αποκλειεται.μακαρι να αντεξει αυτο τουλαχιστον.δεν το βλεπω ακομα ορεξατο για να φαει,και δεν κυκλοφορει πολυ στο ενυδρειο,αλλα οταν κολυμπαει μπορει κ ελεγχει που πηγαινει.ενω χτες καθοτανε κατω την πιο πολυ ωρα.
θα δειξει τωρα,τι να πω. εντωμεταξυ καπου διαβαζα οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο η οξυγονωση στα παφερακια και σκεφτομαι να βαλω κ αεραντλια μηπως η αναταραξη δε φτανει,αφου εχω θερμοκρασια 28 στο νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ περιεργα ψαρακια και μενα το δικο μου ποτε καθεται κατω ποτε τρεχει στο φαι με τη μια ποτε ενω περναει το σκουληκι διπλα του αδιαφορει.παντως αν μπορεις κατεβασε και λιγο τη θερμοκρασια εχω παρατηρησει οτι τα ενοχλει.αεραντλια δουλευω το βραδυ μονο λογω του διοξειδιου που τρεχει συνεχεια.αναγκαστηκα και εβαλα αλλους 2 εννιαρηδες συνολο 4!!!!γιατι το βραδυ ανεβαζε 28 βαθμους και δεν επεφτε παρα μονο το ξημερωμα.μακαρι να πανε ολα καλα για το ψαρακι σου ειναι φατσουλες τα ατιμα!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffer ή Pseudomugil gertrudae; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 20-12-11 13:50 |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |