|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι απιθανο να σηκωσε αμμωνια φρεσκοστημενο ενυδρειο, παντως. Και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι δεν ειναι και στα καλα τους...
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν αποκλειεται.αλλα δε θα τη μετραγα? τι διαολο?
![]() ------------------------- κοντευω να σκασω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 24-06-13 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και αυτο μια αποψη
![]() Αλλα απο την αλλη ειμαι επιφυλακτικος σε νεοστημενα ενυδρεια. Ποτε δεν ξερεις τι θα μπορουσε να επηρεασει. ------------------------- Την ακρη δεν θα τη βρεις τωρα, οσο και να σκασεις, ομως. Οποτε επικεντρωσου στη φροντιδα του αλλου puffer, μηπως και σωθει αυτο τουλαχιστον.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 24-06-13 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το αλλο το εχω βαλει μεσα σε δοχειο με τρυπες μεσα στο ενυδρειο στην επιφανεια για να μην κουραζεται απτη ροη κλπ και το εχω αφησει ετσι.οσο περναει η ωρα μου φαινεται πιο δραστηριο,αλλα ακομα ειναι νωρις για να πω σιγουρα.θα δειξει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλ'το βρε απο το δοχειο. Θα το αγχωσεις ετσι. Μειωσε τη ροη με καποιο τροπο, οχι αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
εχει προβλημα ισορροπιας το ψαρι.η ροη ειναι στο ελαχιστο.πιο χαμηλα δεν εχει,δεν θα εχω αναταραξη καθολου μετα.
αν το βγαλω πιο πολυ θα κουραστει.τα φωτα ειναι κλειστα,το νερο ειναι καθαρο και δεν το ενοχλει κανεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πηγαινε κατω απο κανενα φυτο ή σε καμια κρυψωνα αν το ενοχλουσε η ροη, συνηθως ετσι κανουν. Δεν ξερω...
|
||||
|
||||
![]()
ρε λες να φαγανε πολυ?σαν sbd μου κανει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffer ή Pseudomugil gertrudae; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 20-12-11 13:50 |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |