|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου γιατί δεν το σηκώνεις και από πίσω με κάνα κομμάτι πλαστικό ώστε να οριζοντιωθεί για να μην έχεις απώλειες στο φως?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δουλειά. Χωρίς να είμαι έμπειρος και απλά επειδή το αντιμετώπισα πριν από δύο μέρες το θέμα, να σου πω ότι ο delta μάλλον έχει δίκιο.
Αρχικά και εγώ τους είχα στερεωμένους ψηλά, αλλά χάνει και σε φωτισμό και σε απόδοση. Για πτώση θερμοκρασίας 1 oC με την μεγάλη κλίση 40', με τη μικρή περίπου 65' (λογικό αν σκεφτείς ότι φυσούσα στα καπάκια). Δεν υπάρχει τρόπος στερέωσης πιο κοντά στο μέσο του καπακιού? Επίσης, αφού έχει ανοίγματα για να φεύγει ο αέρας με φυσική ροή, ναι γύρνατα όλα να φυσάνε μέσα. |
|
|||
|
|||
![]()
Απο πισω δεν γινεται να σηκωθει το καπακι μονο αν σπασω τους μεντεσεδες και δεν το θελω αυτο..
Τωρα για την κλιση δυστυχως και αυτο ειναι στα ορια του,δεν γινεται δηλαδη να στερεωθει αλλιως το πλαστικο.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηρακια για ψυξη χωρις τρυπηματα (ΗΑGEN waterhome) | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-06-13 00:34 |
ψυξη σε juwel record 600 στο καπακι DIY (μπακαλιστικη εκδοση) | pigasosaek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-06-12 02:59 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |