|
|
||||
|
||||
![]()
επιδη τα εβρασα τα μισα και βραζω τα υπολοιπα αλλα δεν καθαριζουν και πολυ, γι αυτο ρωτησα....
με την χλωρινη καθαριζουν οι ποροι, η απλα ασπριζουν επιφανειακα...???
|
||||
|
||||
![]()
Σκοτωνει τα παντα.
Ποσο βαθεια ομως παει δεν ξερω. Για αυτο το αφηνω για μερες. Ετσι φαινεται με το ματι παντως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ το βάζω σε διάλυμα 2/3 νερό 1/3 υδροχλωρικό οξύ (κεζάπ) το αφήνω 1 μέρα, μετά το ξεπλένω καλά κάτω απο την βρύση, το αφήνω άλλη μία μέρα σε σκέτο καθαρό νερό για να φύγει οτι οξύ έχει μείνει και είναι καθαρό και λευκό. το οξύ απο ότι ξέρω σκοτώνει τα βακτήρια κ.λ.π. αλλά καθαρίζει και τα άλατα που μπορεί να έχουν μαζευτεί...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχω αποψη αν ειναι σωστο η λαθος,αλλα ξερω οτι το υδροχλωρικο (κεζαπ) λιωνει πετρες,οποτε δεν θα το δοκιμαζα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτρο-σιποραξ ερωτηση! | alchemist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 03-12-12 12:37 |
Σιποραξ | latremena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 18-06-12 23:08 |
1)σιποραξ , 2)πετονια | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-08-11 15:49 |
Καθαρισμος αμμου | beteranos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 25-12-08 18:58 |