|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο τωρα? δεν ειναι μικρα ακομα για να αναπαραχθουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπαίνουν από πολύ μικρά στα βάσανα (γύρω στο τρίμηνο). Πάντως αν θες να κρατήσεις μικρά έχει λίγο κόπο, καθώς τις πρώτες μέρες τρέφονται μόνο με infusoria, δε χωράει τίποτα άλλο στο στόμα τους.
|
||||
|
||||
![]()
Αν αρχισαν οι "χοροι" ειναι ετοιμα...Τουλαχιστον αυτοι που "χορευουν"...
|
||||
|
||||
![]()
Ενα περιεργο πραγμα τα θυληκα εχουν αναπτυχθει πιο γρηγορα απο τα αρσενικα και ειναι μεγαλυτερα,στα γετρουδια παιζει ιεραρχια η ειναι μονιμως στην τσιτα μεταξυ τους?γιατι εχω δει να την πεφτουν και θυληκα στα αρσενικα με επιδειξη πτερυγιων και να την κανουν με ελαφρα τα αρσενικα.
Infusoria πως καλιεργουμε??Ειναι σιγουρο οτι χρειαζεται δευτερο ενυδρειο ε, να υποθεσω οτι και αυτα ειναι κανιβαλακια με το γονο ενα 25lt που εχω δανεισμενο κανει για μεγαλωμα αν το παρω αποφαση να ασχοληθω? |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ενηλικιωθούν πληρως παιζει ιεραρχια ναι.
Πολλες φορες θα δεις θηλυκά να επιβάλλονται σε αρσενικα οταν δεν θελουν να ζευγαρωσουν ομως. Τα 25 λιτρα ειναι μια χαρα. Εγω μεγαλωσα γονο -καμια 30αρια- Parkinsoni πριν ενα διμηνο σε 13 λιτρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα δεν παιζεσαι θα μας τρελανεις
![]() αν βαλω ενα δοχειο με moss και νερο ενυδρειου στο μπαλκονι να το βλεπει ο ηλιος υπαρχει περιπτωση να αναπτυχθει κατι που θα μπορω να ταιζω τον γονο? η τσαμπα κοπος? ακυρο για την infusoria βρηκα το υπομνημα και ελεγα καπου το ειχε παρει το ματι μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα απο την αρχη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 79 | 04-03-16 23:17 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |
Ξανα απο την αρχη..... | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-12-08 23:46 |