|
|
||||
|
||||
![]()
Οσα περισσοτερα δοκιμασεις, τοσο το καλυτερο. Αρκει να ειναι ζωντανα ή κατεψυγμενα. Απλα, οπως ειπα, κανονας δεν υπαρχει. Μολις βρουν κατι που τους αρεσει πολυ, ετοιμασου να τα βλεπεις να παρακαλανε για φαγητο ολη τη μερα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι πολυ περιεργος να τα δω πως θα φερθουν μεσα στο ενυδρειο
![]() ------------------------- αμμο εχεις μαυρη στο ενυδρειο σου ε;πρεπει να βρω αμμο ρε γμτ κ ο ερμης πεφτει μακρια για να παω αυριο θα χασω ολη τη μερα αν παω. σκεφτομαι να βαλω το χαλικι που εβαλα σε φωτο πιο πισω απο αντεμισαρη(το καφε που λεει τερακοτα),αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ασβεστολιθικο η οχι.εντωμεταξυ δεν βρισκω κ πολλες πληροφοριες και φωτο για τα μερη που ζουνε μπας κ παρω καμια ιδεα. υπαρχουν πληροφοριες αλλα μου φαινεται ειναι πολυ σκορπιες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 21-06-13 στις 22:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις ιδεα τι θα δεις
![]() ------------------------- Αρκει να μην ειναι εντονο χρωμα το χαλικι. Σκουροχρωμο ειναι μια χαρα. Στο δικο μου τετοιο εχω, χωρις κανενα προβλημα εδω και 1.5 χρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 21-06-13 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι κοκομετρια εχει αυτο ποι εχεις βαλει;πανω η κατω απο 3 χιλιοστα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμαμαι καλα, ειναι 1-2mm.
Δεν εχει σημασια για τα ψαρια, δεν ειναι βυθοψαρα. Για τα φυτα εχει μονο. ------------------------- Δες και αυτο να παιρνεις ιδεες, το θεωρω καλη προσεγγιση του βιοτοπου. Στο δικο μου δεν ειχα ποτε σκοπο να κανω κατι τετοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 21-06-13 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,απλα με ενδιαφερει το χρωμα βασικα και μετα η κοκομετρια γιατι ηθελα να πλησιαζει εστω το πραγματικο.για φυτα σκεφτομαι να βαλω αρκετο java fern πανω σε μια ριζα driftwood,γυρω γυρω πετρες, και θα δω τι αλλο θα βρω απο φυτα αυριο.θελω να το τιγκαρω με γρηγορης αναπτυξης ομως κ ισως μπει και ψευτομπαμπου.θα δω πως θα φαινεται πρωτα...
τωρα αποτι διαβασα αυτα υποτιθεται πως ζουνε σε περιοχες με πετρωματα πλουσια σε σιδηρο,αλλα αντε τωρα να βρεις κατι που να του φερνει... ------------------------- κοιτα ενα απιστευτο βιντεακι που ειδα τωρα ![]() το ενα εχει μπλεχτει μεσα στο φυτο και παει το αλλο κ το βοηθαει να βγει ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 21-06-13 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για να το παρει στο κυνηγι μετα
![]() Παντως ετσι οπως το ειδα να χτυπιεται, μου χαλασε τη διαθεση.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffer ή Pseudomugil gertrudae; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 20-12-11 13:50 |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |