|
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα χαιρεσαι και πραγματικα ελπιζω να τα σωσεις. Αλλα εχω την εντυπωση οτι βιαστηκες πολυ. Καλυτερα να εστηνες το ενυδρειο, να ετρεχε λιγο και μετα να τα επαιρνες. Ειναι πολυ ευαισθητα σε αμμωνια και πρεπει να εινα καλα στρωμενο το ενυδρειο που θα τα βαλουμε. Ποσο μαλλον τωρα που ειναι ταλαιπωρημενα.
------------------------- Επισης, αν ειναι ταλαιπωρημενα, ισως θα επρεπε να ασχοληθεις και με καποια θεραπεια για παρασιτα. Δεν ξερεις γιατι ειναι ετσι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 21-06-13 στις 19:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα μπει μπολι γερο και αν δω οτι υπαρχει προβλημα θα κινηθω αναλογα.αν τα αφηνα δεν θα τα ξαναβρισκα οσο και να εψαχνα, και ο χρονος πιεζει...
δεν θα εχουν προβλημα ομως,με τοσο φυτο που θα μπει μεσα και το μπολι δεν προκειται να μεινει αμμωνια.ειναι ηδη ταλαιπωρημενα τα ψαρια ομως και ειναι και μικρα,οποτε αν δεν τα καταφερουνε δεν θα μου φανει παραξενο. αλλα θα δειξει.εγω θα κανω οτι καλυτερο μπορω ![]() σιγουρα εχουνε περισσοτερες πιθανοτητες εδω παρα αν μενανε στο μαγαζι. ------------------------- μπα,ταλαιπωρημενα ειναι γιατι ειναι μικρα και ειχανε μεινει σε ενυδρειο με κορυντορας και τυρφη.τωρα που τα βλεπω εχουνε ζωηρεψει ηδη και τα χρωματα τους εχουν ζωντανεψει επισης. δεν τα αποκλειω αυτα που λες ακομα,αλλα θα δειξει.πιστευω οτι δεν θα εχουνε προβλημα και θα σωθουνε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 21-06-13 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σου ευχομαι το καλυτερο, παντως, γιατι ξερεις τι κολλημα εχω με τα συγκεκριμενα ψαρακια
![]() Πρεπει να γινουν ολα με σωστα βηματα, ωστε να στηθει ενα σωστο ενυδρειο, εστω και γρηγορα. Οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε. ![]() Θα παρουν τα πανω τους με τα bloodworms, παντως. ------------------------- Η κοιλιτσα τους απο κατω τι χρωμα εχει, ενημερωτικα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 21-06-13 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη τη στιγμη δεν μπορω να δω γιατι τα εχω σε σκοτεινο σημειο και δεν θελω να αναψω φακο απο πανω τους.
θα ενημερωσω αυριο με το φως που θα τα δω ![]() ασπρο εβλεπα πριν στη σακουλα,αλλα δε λεει κατι γιατι δεν ειχανε χρωμα τα ψαρια σχεδον καθολου. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, μη τα αγχωσεις αδικα. Απλα οταν μπορεσεις, δες αν ειναι ασπρη η κοιλια τους ή εχει σκιες. Οι σκιες, αν ειναι σε μονιμη βαση (γιατι εμφανιζονται και ως ενδειξη αγχους προσωρινα) ειναι σημαδι ασθενειας και ισως χρειαστουν καποια ηπια αγωγη. Αντιδρουν καλα, παντως, σε θεραπειες.
|
||||
|
||||
![]()
θα το εχω υποψιν μου,σευχαριστω!
χαχαχαχα τους εχω βαλει κανα δυο Ramshorn Που ειχα στη λιμνη και τα γυροφερνουνε τωρα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι υπεροχα πλασματα, δεν ειδες ακομα τιποτα
![]() Δως τους αυτα που χρειαζονται και δεν θα παιρνεις τα ματια σου απο πανω τους.
|
||||
|
||||
![]()
χαχα ειναι πολυ μουτρα!Σου ευχομαι το καλυτερο παντως μακαρι να τα συνεφερεις αν και δε σε φοβαμαι πας με σωστα βηματα (τελικα μου φαινεται οσο πιο πολλα μαθαινουμε τοσο πιο ταλαιπωρημενα ψαρια παιρνουμε)
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν φιλαρακι να δοκιμασεις και κατεψυγμενη αρτεμια τους αρεσει πολυ!εγω τους εχω ριξει μια χουφτα λαθρεπιβατες αλλα τους σνομπαρουν!!για αλλη μια φορα ο σταυρος ξηγηθηκε σπαθι μπραβο του!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffer ή Pseudomugil gertrudae; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 20-12-11 13:50 |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |