Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #6  
Παλιά 02-06-05, 13:10
Αθηνά Ο χρήστης Αθηνά δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 17-12-2004
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 9
Προεπιλογή

Sorry που άργησα να απαντήσω και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει
Τα υπόλοιπα ψαράκια δείχνουν καλά και φαγάδικα όπως πάντα. Μου τσακίσανε και ένα κύπερο. Τα ταΐζω μία φορά την εβδομάδα με μιάμιση χούφτα φαγητό για ψάρια ( αυτό που επιπλέει) Τους έδινα δύο γερές αλλά το μείωσα και τους ρίχνω καμιά φορά και λίγα ψίχουλα. Τρώνε φυσικά και ότι πέφτει μέσα στη λίμνη. Και τσιμπολογάνε και τις γάτες που πάνε να πιούν νερό από τη λίμνη. Μία μάλιστα επειδή της το έκαναν δύο φορές, τσαντίστηκε και ξεκίνησε να ουρεί τη λίμνη ( νέο δεδομένο για τα συστατικά της λίμνης).
Για να απαντήσω και στο Τάκη, τη λίμνη την έχω ένα χρόνο τώρα, ενώ τα koi από το περασμένο Σεπτέμβρη.
Το νερό το αλλάζω δύο φορές το μήνα, αδειάζοντας το 1/3 του παλιού και γεμίζοντας με νέο. Η αντλία δουλεύει όλη μέρα και τη κλείνω το βράδυ. Όταν φτιάξω τη διακόσμηση και το καταρρακτάκι που σκοπεύω στήσω, θα προσθέσω κι άλλο φίλτρο με κεραμικά. (Αλήθεια ξέρετε που μπορώ να βρω σε καλές τιμές γούρνες πέτρινες;)
Και επίσης φυτά για λίμνες που θα βρω;
Και τέλος για σήμερα, κάθε πότε να κάνω τεστ;
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:55.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,08268 seconds with 12 queries