|
||||
|
||||
![]()
Μάριε σκοπός της συζήτησης αυτής επειδή θίξαμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για τα διάφορα πρόσθετα στο reef είναι να βγούν κάποια χρήσιμα
συμπεράσματα για τους νέους χομπίστες. ![]() τους έχουμε μπερδέψει κάπως και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. ![]() εταιρίας.Και μήν ξεχνάς ότι οι περισσότεροι- και εγώ μαζί-δεν έχουμε C.R. όπως εσύ που σου κρατάει σταθερά ή σου προσθέτει Ca,Strontium,Mg ιχνοστοιχεία και alkalinity επομένως όλα αυτά συν την ιωδίνη πρέπει να τα βάζουμε σε ένα reef ενυδρείο μετρώντας όμως κάθε 7-10 μέρες το ασβέστιο για να το διατηρούμε γύρω στο 400 ή το ΡΗ και την alkalinity πιό συχνά για να βάζουμε buffer (εγώ βάζω kalkwasser) κτλ. Τέλος για τις αλλαγές νερού τί εννοείς συχνές ![]() νερού κάθε 25 μέρες που κάνω εγώ είναι αρκετή.Αυτά και άν κάποιος θέλει και άλλες διευκρινίσεις εδώ είμαστε. ![]() προανέφερα αφορούν reef ενυδρείο με μαλακά και σκληρά κοράλια που δουλεύει αρκετούς μήνες και όχι fish only ή ένα ενυδρείο που θα γίνει reef αλλά είναι ακόμα στο ξεκίνημα του. ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |