|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειναι απαιτητικά φυτα τι προβολακι να βαλω για να εχουν αναπτυξη?
Σκεφτηκα κατι στα 6500Κ να βαλω.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζονται υπόστρωμα.
Εγώ τις είχα καρφωμένες σε ένα κομμάτι φελιζόλ να επιπλέουν και σε κάνα μήνα είχαν ρίζες όσο το στέλεχος του φυτού. Κι εγώ στο σαμπ θα έλεγα να τις βάλεις με το προβολάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και περιμενουμε τα αποτελεσματα. στο γλυκο νερο παντος δεν τραβιξαν για πολυ. εκει που ηταν καλα και εφταναν να εχουν και 3 σειρες φυλλα, και φουλ ριζες, ξαφνικα μαυριζαν και μαρενοντουσαν....
αναμενουμε την εξεληξη τους στο θαλασσινο... παντος νομιζω οτι το ιδανικο τους ειναι το υφαλμυρο.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μου είχε δώσει μαι ρίζα ο Κλεόβουλος και ενώ στην αρχή πήγαινε καλά, πετούσε φυλαράκια και μεγάλωναν οι ριζες κάτω από τον κορμό, μετα από ένα διαστημα...ξεράθηκε, χωρίς να αλλάξουν κάποιοι παράμετροι στο ενυδρείο, τόσο από μετρήσεις νερού, όσο και από φωτισμό. Την ειχα ψηλά δίπλα στις λάμπες (gro lux και aguastar). Iσως στο θαλασσινό νερό πάει καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μανγκρόβιες θέλουν σκληρά νερά,αλατάκι και καλύτερα υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτα και κατα κυριο στο υφαλμυρο σιγουρα μπορει να παει καλλητερα. μου αρεσε πολυ η ιδεα να το μεγαλωσω και να εχεις τι ριζες στο ενυδρειο αλλα δεν πηγε, ουτε σε φυτεμενο, ουτε σε κιχλιδες με σκληρο νερο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο φωτισμο τι να βαλω? Δεν θελω να ανεβασω πολυ την θερμοκρασια στο sump γιατι ηδη παλεύω να την κρατησω χαμηλα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλλιεργεια artemia | aquahobby | Διατροφή | 13 | 18-02-11 14:34 |
Βιοτοπικο με Red Mangroves & ριζες? | Churu | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 21 | 10-01-10 15:59 |
Καλλιεργεια αλγης ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-12-08 16:37 |
Εmersed καλλιεργεια | Raven | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 05-08-08 18:02 |