|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερααα μαστορααα απ τα λιγα που ξερω καθοτι παθων ειναι τα εξης αν βαλεις στοκο πρεπει να πετυχεις την αναλογια στο νερο αλλιως ή ενδεχεται να σκασουν οι αρμοι ή να μην στεγανοποιησει σωστα τωρα αντι για το νερο να βαλεις ελαστικοποιητη δεν εχω ιδεα περιμενε κανενα πιο μαστορα. Επισης θα προτιμουσα σιλικονη εφοσον ξερεις σιγουρα οτι κανει γιατι αν τα κενα στα πλακακια δεν ειναι σωστα η σιλικονη ειναι πιο ελαστικη στις συστολες διαστολες απ οτι ο στοκος.Καλη συνεχεια!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τα...πολλα που ξερω (33 χρονια σε αυτη τη δουλεια)..
..βαλε στοκο με προσθετο τυπου γαλακτωμα,,(καθε μαρκα δινει και το δικο της).. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να φανταστω οτι οι στοκοι για τους αρμους δεν εχουν θεμα με καταλληλοτητα για τα ψαρια?? ειναι τσιμεντοειδους βασης , οποτε ολα καλα?? σωστα??
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει προβλημα..προχωρα ..γεραα!!!..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω!!!! αν και ακομη δεν εχω καταλληξει...
τον φοβαμε τον στοκο, ενω την σιλικονη την ξερω... και την εχω και διπλα μου μιας και τις ειχα παραγγειλει... ![]() ![]() θα δω.... ειμαι δυσκολος πελατης... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο στοκος ειναι πο ευκολος στο γεμισμα των αρμων..και φυσικα υπαρχουν πισινες που δουλευουν χρονια τωρα δηλ σαν υλικο δεν εχει προβλημα και εχει και την "ελαστικοτητα" για φυσιολογικες θερμοκρασιες...το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι οταν και ΑΜΑ προκυψει προβλημα η επισκευη ειναι ευκολη...
απο την αλλη η σιλικονη ειναι πολυ καλο υλικο με μεγαλυτερο μπελα στο γεμισμα πρεπει να υπολογισεις και την συρικνωση που θα κανει οταν στεγνωση....ειναι πιο δυσκολη στο καθαρισμα αμα πιασει βρωμια -αλγες-κλπ τελος το καθε υλικο εχει τα υπερ του...η επιλογη δικη σου!! ![]() εγω αν εφτιαχνα κατι τετοιο ( ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|