|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο κανει και η καθε εταιρια την καθαριζει και στην πουλαει για χρυσο!Εγω χρειαστικα 160λιτρα αν τα επαιρνα matrix ακομη ενυδρειο δεν θα ειχα!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ρε Θανο το παρακανα?Ποσα λεφτα θα ηθελα για ματριξ?Για υπολογισε λιγο!
160 λιτρα χ 5 euro το λιτρο για κανε ποσο κανουν?Ενω πηρα 200 λιτρα ελαφροπετρα και εδωσα 28 ευρω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ειναι το υλικο ισως με τους περισσοτερους πορους... απο αυτη την αποψη το ειπα... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η ελαφρόπετρα κάνει για όλα τα ενυδρεία? Ειναι ασβεστολιθικη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλε κανονικο βιολογικο υλικο ειναι, και πολλα απο αυτα που πουλανε με τα ωραια σχηματα ειναι απλως ελαφροπετρα πλυμενη και κομενη σε σχηματα (η στην περιπτωση του matrix διαλεγουν σχετικα ομοιομορφη κοκομετρια)
|
|||
|
|||
![]()
εγω πιστευω οτι εκανα καλα και ανοιξα ενα τετοιο θεμα γιατι πολλοι δεν το ξεραν ακομα και αυτοι που ειχαν αμφιβολια τωρα το διασταυρωσαν!
ευχαριστω και εγω προσοπικα γιατι γνωριζα για το sceahem και μολις ειδα και το eheim ειπα δεν γινεται! και όμως η φυση βγαζει απο μονη της τα καλητερα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|