|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΙΣΧΥΣ: 5W (η καταναλωση ρευματος δεν μας ενδιαφερει και τοσο αφου θα λειτουργει μονο κατα την αλλαγη νερου) Qmax:. 200 L / H (τοση ειναι η ονομαστικη ροη της αντλιας δλδ η μαξιμουμ αποδοση της κατα λειτουργια της σε μηδενικο υψος. Οσο πιο ψηλα σηκωνει το νερο τοσο πεφτει η ροη) Hmax:. 0,60 (αυτο ειναι το μαξιμου υψος που μπορει να σηκωσει η αντλια το νερο) Με λιγα λογια επιλεγεις μια αντλια που εχει ροη σε μηδενικο υψος 200 λιτρα την ωρα και μηδεν ροη οταν σηκωσει το νερο στα 60 εκ υψος. Αν εχεις το ενυδρειο στο πατωμα ειναι ΟΚ. Αν το εχεις σε επιπλο και σηκωνεις το δοχειο αλλαγης με τα χερια και το κρατας στο 1 μετρο υψος οσο διαρκει η αλλαγη, σου κανει ![]() Η αντλια eheim compact 1002 (1000 λ/ω) που σου προτεινει ο nazgul εχει Κυκλοφορία: 150-1000 λίτρα/ώρα (ονομαστικη ροη απο 150 εως 1000 λ/ω, γιατι ειναι ρυθμιζομενη με διακοπτακι - κατα τα αλλα ισχυουν τα παραπανω οσο πιο ψηλα σηκωνεται το νερο, πεφτει η αποδοση) Μανομετρικό: 2,0 m (μπορει να σηκωσει το νερο μεχρι 2 μετρα) Κατανάλωση ρεύματος: 23 watt (πολλα βατ για να εχει δυναμη να σηκωνει το νερο, αλλα δεν μας ενδιαφερει στις αλλαγες οπως ειπαμε) Οτι πληρωνεις παιρνεις. Μια πιο οικονομικη λυση-πατεντα, ειναι να παρεις μια φτηνη δυνατη κιζενικη (που δεν εχει ρυθμιση ροης) και να της βαλεις στην ακρη του λαστιχου βανακι απο ποτιστικο για να κοβεις τη ροη εκει που θελεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το οτι πληρωνεις παιρνεις που λεει ο Σπυρος παραπανω, σε μερικα πραγματα δυστυχως ισχυει. Αυτο ειναι ενα απο αυτα. Αυτο που εχω να προτεινω ειναι να παρεις αυτη κι ας κοστιζει παραπανω και σιγουρα θα με θυμηθεις οταν κανεις τις αλλαγες σου ηρεμα και χαλαρα. Την πατησα και εμαθα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδια ευχαριστω πολυ!
![]() Θα ψαξω λιγακι κ βλεπω..παντως καταλαβα τι ψαχνω τωρα! ![]() Billia πολυ καλο το αρθρο σου το διαβασα μου το προτεινε και η Μαρια! ![]() ------------------------- Παράθεση:
επειδη δν ανοιγει το λινκ προφανως μιλας για κατι παρομοιο ετσι? http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2273
Αν τα λάθη μάς διδάσκουν, τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση! Μανουσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alchemist : 13-06-13 στις 00:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα θα σου ανοιξει. Ειναι 2:10.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εμενα παλι δν μου ανοιγει η δικια σου και η δικια μου ανοιγει.... ![]() Τεσπ! Μν παιζουμε σπασμενο τηλ. τα στοιχεια της ειναι κυκλοφορια νερου 1400λτ/ωρα μανομετρικο 2μ καταναλωση 28 watt τιμη 12 ευρω.. μια χαρα μου φαινεται! δν θα τη ζοριζω και πολυ.. αλλα ειναι κατοπιν παραγγελιας.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Την παρηγγειλα πριν δυο μερες και την πηρα σημερα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη νερου! | ~konstantina~ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 17-09-12 11:59 |
τραβηγμα νερου απο κουβα - επειγει! | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 03-09-12 09:21 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |