|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκανα μια μικρη ερευνα και φαινεται πολυ καλο φαρμακο(στην ουσια ειναι εκχυλισμα και δν πειραζει βιολογια-φυτα-ασπονδυλα)! Εννοειται θα βαλω και στο κυριως ενυδρειο.. Μετα τη προσθηκη του αλατονερου μου φαινεται λιγο καλυτερα.. εβρασα και του εδωσα και αρακα,τρωει κανονικα! Εχω μια αεραντλια θα τη βαλω τωρα,καλο δεν κανει?
|
||||
|
||||
![]()
To melafix ειναι φυσικο προϊον και δεν αποτελει φαρμακο, οποτε προβληματα δεν δημιουργει. Καλο ειναι να βρισκεται σε ολα τα σπιτια.
Την αεραντλια να τη βαλεις για επιπλεον οξυγονωση. Δεν ξερω, φιλτρο εχεις στην καραντινα? Αν οχι ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητη. Αντε μακαρι να στρωσει το ψαρακι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ποτισα με βιολογια απο το κυριως και εβαλα και νερο απο το ενυδρειο! Εβαλα και την αντλια... Σευχαριστω φιλε..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεσαι μεγαλο φιλτρο. Μια χαρα ειναι το μπολιασμενο σφουγγαρι. Απλα να εχεις το νου σου να μαζευεις την τροφη που μενει, μην επιβαρυνει κι αλλο το νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ολα πανε κατ ευχην!!
Εδω και 3 μερες εχω αλατι,βαζω καθε μερα το αναλογο μελαφιξ και ταιζω μια φορα τη μερα αρακα.. Το ψαρακι εχει παρει τα πανω του! το πετρυγιο εχει αρχισει και αναπτυσεται,δεν εχει φαγουρα και το σημαντικοτερο, τα λεπια του ηρθαν στη φυσιολογικη τους μορφη! ευχαριστω πολυ! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια!
![]() Κρατησε το λιγες μερες ακομα στην καραντινα για να επανελθει πληρως και μετα επιστροφη στο κυριως ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα εχουμε προβλημα...
μετα απο 7 ημερες το μετεφερα στο κυριως ενυδρειο.. (ωστοσο επειδη το χα σε αλατονερο εκανα μια αλλαγη χτες 25% στο ενυδρειο του) βλεπω οτι ενω εχει ανανεωθει το πτερυγιο του,τα λεπια του ειναι σε κακο χαλι...δεν υπαρχει σχεδον καθολου βλεννογονος πανω,ειναι ανοιχτα.. σαν να ειναι ετοιμα να πεσουν σε καποια σημεια. στη φωτο ειναι τα ασπρα σημεια! πολυ στεναχωρηθηκα...στο μικρο ενυδρειο δεν εχει καλο φωτισμο τοσο πολυ δεν το ειδα τοσες μερες, η επειδη το κυριως ενυδρειο δεν ειχε σταλια αλατι επαθα οσμωτικο σοκ??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φαγουρα | rawnerve | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 14-03-11 23:14 |
Ph - Ick - ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ Acei | antonis_p | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-12-07 21:13 |
Finrot σε ξιφοφόρους | LEON13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-06 00:21 |
Finrot Και Αλατι!!! | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 18-06-06 10:26 |
Δισκος με finrot | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-05 23:56 |