|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ???
ΣΟΥ ΔΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΙΚΟΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μερικες φορες το ιδιο αποτεμεσμα το πληρωνουμε διπλα λεφτα γιατι απλα εχουμε μαθει ετσι...
|
|||
|
|||
![]()
χαχα.. ηρεμα guys!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τυχαιο ειναι οτι ολοι που φτιαχνουν ενυδρεια βαζουν Den Braven
εκτος τον κυριο αντωνακακη που βαζει μια πολυ καλυτερη και πολυ ποιο ακριβη λιπον εσυ μαζεψου θα κανεις τετεια κατασκευη και στο τελος θα βαλεις συλικονη που δε την εχουν δοκιμασει για 30 ευρω διαφορα ------------------------- γιωργο λεσ οτι τη δοκιμασατε σε 30 λιτρο ενυδρειο εδω ο θανασης παει για 6000 τη λεμε τωρα στο σπουδεοτερο κομματι θα κανει σκοντο
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 10-06-13 στις 09:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρη μου δεν ειναι θεμα σκοντου μετα απο τοσα που εχω δωσει και δινω. απλα εχω μαθει να μαθαινω τα παντα οσο μπορω. αν και οι δυο σιλικονες κανουν την ιδια δουλεια!!!! απλα η μια λογο διαφιμησης μπορει να πουλαει και να χτυπαει την τιμη σαν κατι το ιδικο... και η αλλη λογο ελειψης σωστης διαφιμησης να εχει μεινει πισω.... το θεμα ειναι να δω κατα ποσο οσοι την δουλεψαν ηταν οκ.
και μην ξεχνας οτι εμενα θα δουλεψει μονο ως στεγανωτικο υλικο και οχι ως δομικο...
|
||||
|
||||
![]()
αψογη σιλικονη!!! Κολλησα με τη συγκεκριμενη ενυδρειο διαστασεων 1,7*0,55*0,7 ...... Για τη logo μιλαω
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τις δυο τις βγαζει το ιδιο εργοστασιο.....(της den braven) .Η λογικη βεβαια λεει οτι η logo θα επρεπε να ειναι ακριβοτερη λογω φιρμας....
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σιλικονη JBL | harmasn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 15-12-12 22:51 |
Ερωτηση για σιλικονη | commandersotos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-10-12 00:24 |
σιλικονη..? | amanatidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-01-11 13:51 |
Ερωτηση σιλικονη | kokos125 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-02-10 18:35 |
Ερωτηση για σιλικονη? | vlu | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-06-03 22:21 |