|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην μασάς και κάνε αυτά που σου λέμε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν αγορασω νιτρικα απο το πετ σοπ και προσθεσω?θα κανει δουλεια? |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα μην αγορασεις. Ταϊσε λιγο παραπανω αυριο (μην το παρακανεις) και μεθαυριο κανε συσκοτιση.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω κι εγω οτι μια προσπαθεια με συσκότιση αξιζει τον κοπο.
Κερατοφυλλο μη βαλεις γιατι απορροφα περοσοτερα νιτρικα και οπως φαινεται δεν θελεις να μειωθουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οκ παιδια θα κανω οτι μου ειπατε και θα ενημερωσω.Να ειστε καλα.Σας ευχαριστω παρα πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Επανερχομαι μετα απο την συσκοτιση με τα αποτελεσματα!
Το απολυτο τιποτα δυστηχως! οπως το εκλεισα ετσι το βρηκα με την διαφορα οτι τα φυτα σηκωθηκαν ορθια (γιατι αυτο?) Πως κινουμε απο εδω και περα? Το θεμα ειναι οτι αυριο δυστηχως φευγω για 2 εβδομαδες οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει μετα. Για πειτε.Θελει την αντιβιωση που λεγατε απο το φαρμακειο? |
|
||||
|
||||
![]()
Σωπα ρε συ. Κανενα απολυτως αποτελεσμα? Δεν θελει να αφησει το ενυδρειο σου, προφανως. Σιγουρα υπηρχε απολυτο σκοταδι χωρις να ανοιξεις ουτε μια φορα?
Η ερυθρομικινη ειναι αποτελεσματικη, αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει. Οποτε, περιμενε να σου πει καποιος που το εχει κανει καλυτερα, για να μη μιλαμε θεωρητικα μονο. Τωρα στις 2 εβδομαδες που θα λειπεις, ομως, δεν ξερω ποσο θα επιβαρυνθει η κατασταση.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχω κυανοβακτήριο; και η άλγη μου ποιά είναι; | Frangisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-11 23:23 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |