|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτογραφια να το δουμε
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να θαφτεί. Θα είναι σε αυλή. Σκεφτόμουν να το περάσω ένα χέρι ατλακολ και να του ρίξω άμμο θαλάσσης (εξωτερικά μιλάμε πάντα) για να ομορφύνει.
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου, για ψαράκια δεν νομίζω, λόγω του σχήματος όχι των λίτρων.
εγώ θα το έκανα μόνο με φυτά, κόβοντάς στο στο φαρδύ σημείο του χείλους για να έχω μεγαλύτερη επιφάνεια. καλή επιτυχία σ ότι κάνεις! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεταχειρισμενο ειναι?
Τι χρηση του εκαναν? (γιατι αυτα ειναι και για τοξικα αποβλητα) http://www.google.gr/imgres?um=1&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla http://www.google.gr/imgres?start=268&um=1&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla
|
||||
|
||||
![]()
όχι το βαρέλι είναι καθαρό. το είχε φίλος για "στραφιλα"
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα τριψιμο να φυγουν ολα τα ορατα απο μεσα και μετα απολυμανση με γεμισμα νερο 95% χλωρινη πρασινη 5% για μερικες ωρες. Καλο ξεπλυμα μεχρι να μη μυριζει η χλωρινη ακουμπωντας τη μυτη στο πλαστικο.
|
|||
|
|||
![]()
Οπως λεει και η μαρια.. καλυτερα να μην βαλεις ψαρια, λογω του σχηματος.. απο φιλτρανση τι εχεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι !!! | nxr26 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 05-11-12 12:54 |
η πρωτη μου γλαστρολιμνη | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 06-08-11 07:57 |
δοχειο για γλαστρολιμνη | douran_p | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 04-04-11 12:57 |
Γλαστρολιμνη... να το επιχειρησω? | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 15-09-10 07:45 |
Γλαστρολιμνη | Red crystal | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 13-07-09 10:29 |