|
|
||||
|
||||
![]()
πόσο καιρό εχετε κορυ σε χαλικι γιατί τα προβληματα εμφανιζονται μετά από καποιους μηνες ... εγω οταν τα ειχα σε χαλικι χασανε τα μουστακια τους παντως μετα από 8 μηνες περίπου
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το θεμα μας ειναι το χαλικι-πετραδακια ή το παχος κοκκου που μπορει και να τα βλαψει; |
|
||||
|
||||
![]()
το χαλικι ειναι χαλικι και η αμμος ειναι αμμος... τι να σου πω τωρα αν η αμμος ειναι 0,08 ή 0,1 διαμετρο δεν μετρησα ποτε με το ματι οποια μου αρεσε και στην υφη στο χερι ... παντως μου πηγαν πολύ καλυτερα με την αμμο
παντως πιστευω οτι θελουν αμμο γιατί εχει πλακα να τα βλεπεις να βουτανε το κεφαλι τους μεσα και να βγαζουν αμμο απο τα βρανχια |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εξαρταται και απτο ειδος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν........γιατί πρέπει να το γενικεύουμε?
Ίσως κάποια είδη να έχουν αναπτύξει πιο δυνατά μουστάκια για να μπορούν να τραφούν στο περιβάλλον που ζουν που ενδεχομένως μπορεί να είναι και χαλίκι. Εγώ προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι δεν έχουν όλα τα είδη corydoras ολόιδια μουστάκια, άλλα έχουν πιο μακριά, άλλα πιο κοντά κ.τ.λ. Οπότε δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι, το ίδιο συμβαίνει και με τις θερμοκρασίες που ζουν. ------------------------- Ενδιαφέρον θέμα για ψάξιμο....αν π.χ. συγκρίνουμε τα είδη με τις θερμοκρασίες, το βυθό που ζουν και την ανατομία τους.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasz87 : 06-06-13 στις 10:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν το γενικευω καθολου 3 ειδη ειχα από Αμαζονιο τώρα τι αλλο να σου πω
![]() Για πειτε εσεις κανενα ειδος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τεσσερα αλμπινο σε στρογγυλεμενο χαλικι εδω και δυο χρονια χωρις
κανενα προβλημα.Ειχα ομως παλαιοτερα σε αιχμηρο χαλικι και δεν επιβιωσαν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κορυντορας με φαγωμενο κεφαλι και αλλο με γκριζοπρασινες κηλιδες | pkas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 23-07-12 19:25 |
Κορυντορας αριθμος και ειδος | achisael | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-11 23:53 |
Εντλερ χ@#@ζει αμμο | tsoum | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 05-05-11 17:57 |
προβλημα με την αμμο | mariakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-01-11 10:35 |
Ερωτηση για αμμο | gleboukas | Malawi | 9 | 09-11-10 19:27 |