|
|
||||
|
||||
![]()
η συνδεσμολογια ειναι ακριβως ετσι οπως την παρελαβα πριν ενα χρονο.
με τα προφιλτρα αποκλειω το λαθος γιατι τα αλλαζα ενα-ενα. εβγαζα το παλιο και τοποθετουσα το ιδιο σε καινουριο. απο τα παιδια στο καταστημα δεν εχω κανενα παραπονο αλλα και απο το τηλεφωνο τι διαγνωση να κανουν οι ανθρωποι???? η γκαντεμια παει συννεφο.... πρωτα δεν εστρωνε το φιλτρο με κανενα τροπο....τελικα εστρωσε μονο του μετα απο 6 μηνες.... τωρα αυτο το περιεργο με την α/ο..... τι να πω.... θα το γυρισω σε χρυσοψαρα να ηρεμησω..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε τους ενα τηλεφωνο.
Μπορει να μας διαφευγει κατι που αυτοι σαν πιο ειδικοι θα το βρουν.
|
||||
|
||||
![]()
θα προσπαθησω να βρω καποιον εδω κοντα μου πρωτα να μου μετρησει ενα βαζακι με νερο με τον δικο του μετρητη και αν επιβεβαιωθει κι απο εκεινο τοτε θα τους ενοχλησω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη όσμωση | evi_ch | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 30-05-09 13:33 |
Αντίστροφη όσμωση | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-07-08 22:38 |
Αντίστροφη όσμωση | geokary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 09:34 |
Αντίστροφη όσμωση | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 17:57 |
Αντίστροφη όσμωση | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 18-03-07 14:05 |