|
|
||||
|
||||
![]()
τα αρλεκινακια την πεσανε στη μασα για αυτο ηταν μαζεμενα εκει.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα διαφορετικό
Η προηγούμενη "έκδοση" μου άρεσε περισσότερο Ισως είναι λίγο μεγάλο και δεν δένει καλά με το σύνολο (Όλα όμως αυτά είναι προσωπική άποψη) |
|
||||
|
||||
![]()
'Μενα μ'αρεζει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έσυ έχεις σχεδόν το ίδιο!
![]() Νομίζω πως θέλει λίγο κλάδεμα και το εκτός ενυδρείου και το εντός |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω τετοιο.
Απλα ενα φυλλοδεντρο πανω στο καπακι. Εδω εχει πολυ πραμα να βγαινει εκτος και φαινεται και φυσικο. Εξω δεν χρειαζεται κλαδεμα. Μεσα, αναλογα την αναπτυξη.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη και "ζωντανη" γωνια εχεις φτιαξει!!!!!!
(αν και ειναιι λιγο ..χαμηλη..)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- θα αραιωσει συντομα μεσα για να στειλω κρυπτοκορινες σε καποιο φιλο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 29-06-13 στις 22:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τη γνωμη μου στην ειπα, μου αρεσει παρα πολυ, αλλα αν γινοταν θα μου αρεσε να ειχε κι αλλους παπυρους, αλλα αφου μου ειπες τους λογους που δε γινεται, κι ετσι απιστευτο ειναι.
Εχω την εντυπωση πως αν παμε σε τετοιου ειδους φυτεμενα οτι μπορουμε να βαλουμε πραγματικα βαθυ βυθο (και να εχουμε και απονιτροποιηση ) αλλα θελει μελλετη και πειραματισμο
|
||||
|
||||
![]()
η μονομαχινα εφυγε πριν μια εβδομαδα ( την ειχαμε παρει και γριουλα) εντυπωση μου εκανε η συμπεριφορα του αρσενικου.ολο το τελευταιο 10ημερο καθοταν συνεχεια μαζι της,χωρις να την ενοχλει.απλα ηταν τα 2 ψαρια κολλημενα πλαϊ πλαϊ.εδω και 5 μερες του εφερα 2 κοριτσακια crowntail.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |