|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω το ιδιο νομιζω.αλλο ενα πραγμα μενει να δοκιμασω με το φως απο πανω προς τα κατω.δεν ξερω τι θα γινει ακομα.πιο μπερδεμενος βγηκα απτις δοκιμες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα!
το δεύτερο, γιατί αυτή την αίσθηση αποζητάμε κάνοντας μια λίμνη στο χώρο μας. για απο πάνω, υπάρχουν κάποιες ειδικές λάμπες που βγάζουν το χρώμα του φωτός της παλιάς εποχής, δηλαδή ελαφρά ωχροκίτρινο (όχι τις κίτρινες λάμπες), δεν ξέρω το επίκαιρο κόστος και αν αξίζει τον κόπο, πάντως ότι φως, θα πρέπει να είναι ελαφρύ.
|
||||
|
||||
![]()
τα ρεσο τα εχεις μεσα σε φαναρακια ή κατι τετοιο?
------------------------- δεν εχεις και ομιχλη τωρα εκει ε?
Life is too short to cry long enough to try Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Billy T : 05-06-13 στις 07:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κιεμενα το φως απτα κερια μου αρεσε περισσοτερο.τα ειχα μεσα σε γυαλινες βασεις στο αυλακι με τα υλικα περιμετρικα.3 κερια ητανε ολα κιολα.
τα λεντ φαινονται σαν προβολεις. μου αρεσε οταν εβαλα μονο 3 λεντακια μεσα στο νερο που φαινοτανε σαν Moonlight αλλα για να το δεις πρεπει να πας απο πανω. θα δοκιμασω και με ενα φωτιστικο μικρο που εχω με λαμπα οικονομιας, που εχει πολυ πιο θερμο χρωμα,αλλα μαλον στα κερια βλεπω να καταληγω γιατι θα πρεπει να βαλω και χρονοδιακοπτη,να προστατευτει απτο νερο κλπ,και δε βολευει και πολυ. χτες πηρα και ενα 50λιτρο βαρελακι για να προετοιμαζω το νερο της αναπληρωσης και των αλλαγων. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου.να πω εγω μια βλακεια?αν εβαζες κανενα blacklight θα φαινοταν τιποτα?μπορει να φαινεται ωραιο με τις ασπρες πετρες κτλ
|
||||
|
||||
![]()
αν απο μακρυά και πιο ψηλά μπορούσες να στείλεις λίγο φως στην επιφάνεια του νερού, κάπου που να είναι μόνο νερό χωρίς φυτά, θα έδινε την αίσθηση του φεγγαριού και να αφήσεις και τα κεράκια για τον περιβάλλοντα χώρο
|
||||
|
||||
![]()
μαρια κατι τετοιο εχω στο νου μου
![]() το Blacklight δεν θα δειξει τιποτα ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|