|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Εχω πάθει πλάκα φίλε.!!! Καταπληκτική δουλειά....και με πολύ φθηνά υλικά. Περιμένουμε την ολοκλήρωση του έργου σου. Καλή συνέχεια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα φιλε, ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση καλημέρα!!!
δεν έχω λόγια... μερακλής, εφευρέτης, μεθοδικός , επίμονος και πολλά ακόμα. να σαι καλά γειά στα χέρια σου και να χαίρεσαι τις δημιουργίες σου κι εμείς μαζί σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπωπωπω ομορφα λογια...!!!!! ολα αυτα ειμαι εγω?? τι καλη που εισαι... σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πατεντα.
Εσωτερικα δεν τον εβαψες τον κουβα ε? Για να λειτουγει ως ανακλαστηρας
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να χρειάζεται βάψιμο, οπως φαίνεται από την φώτο θα αντανακλά όπως είναι το φως.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι λειτουργει ως ανακλαστηρας. και μπορει να το ντυσω και με αλουμινοταινια... για πιο καλα... θα δω....
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα σκετο, να καθαριζεται ευκολα.
Η αλουμινοταινια θολωνει με τον καιρο και δεν καθαριζεται ευκολα (χαλαει με το τριψιμο)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικα γραφειου | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 29-10-09 19:49 |
ηλιος vs φωτιστικα | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-09 14:52 |