|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν τα μαγαζιά ρε Παναγιώτη....λες να μην έστριψε την βίδα? Έχει πλάκα.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε κανα χημείο μόνο, αλλά θα είναι το κατάλληλο? Τον ρώτησα για την βίδα, γιατί αν δεν την έστριψε δεν ξερυθμίστηκε. Αν το έβαλλε μέσα στο θαλασσινό τότε του δείχνει άλλα ντ'άλλων! Αλλά αν το ξεπλύνει μπροστά με όσμωση μέσα σε 3,4 βυθίσματα(όχι όλο, μόνο η μύτη του) συνέρχεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Και σε petshop άμα ζητήσει θα του φέρουν. Ένα διάλυμα χλωριούχου νατρίου είναι με συγκεκριμένο TDS. Ορίστε και από ebay: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...ration&_sop=15
|
||||
|
||||
![]()
ναι παναγιωτη την εστριψα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνεχιζουμε την περιπετεια και σε αυτο το σημειο ειναι που θελω να μου πειτε για τη chaeto! υπαρχει συγκεκριμενο φως η watt που θελει η βαζουμε απλα λιγο φως??
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μια φθοριου μικρη με 6500Κ αποδοση, επισης μπορεις να βαλεις και μια λαμπα λεντ (με 3 ή 5 λεντακια μεσα) grow up.
Αν βρεις chaeto θελω να μου στειλεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νικολα μια φθοριου πηρα ασπρη-μπλε (μιση μιση)την τοποθετησα κιολας Κ αυριο ο πετσοπας μου θα μου φερει χαετο!αν ειναι αρκετη σου στελνω αλλιως περιμενεις λιγο να μεγαλωσει!!ανεβαζω μια φωτο του σαμπ οπως ειναι τωρα στο ντουλαπι.ερωτηση:υπαρχει φοβος για βραχυκυκλωμα των ανεμηστηρων η της λαμπας?για τους ανεμιστηρες δεν εχω κανει κατι αλλα στη λαμπα εβαλα λιγη μονοτικη στο κενο λαμπας με ντουη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 Λιτρα θαλασσα!! Οποιος πιστος βοηθησει!! | Tsipourinos | Nano Reef | 38 | 20-01-13 03:10 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Θελω τα φωτα σας για τη βαση του ενυδρειου 455 λιτρα. | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 28-03-11 00:15 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |