|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα τα saulosi τα πηρα απο χομπιστα που μου τα πουλησε για φ1, το αλλο αρσενικο που ειχα ισως ηταν (ειχε λιγοτερες ριγες) αλλ αυτο αστα να πανε θα ανεβασω φωτο αργοτερα...
το καταστημα που φερνει mix ειναι το quiko.... γραφει mix spieces haps, aulonacara , malawi εχει βεβαια και παρτιδες ξεχωριστα ψαρια αλλα μαλλονα τα ξεχωριζει αυτος με το που τα φερνει αυτα που ειναι πιο ευκολα labido, κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα ,,τα εβλεπα κατα καιρους αυτα τα ψαρια τα mix ,εγω της γύφτικες κιχλιδες
![]() Το θεμα ειναι οτι ακομα και f1 να ειναι οπως λενε ,παλι νομιζω μας κοροϊδεύουνε,και οπως λεει ο Κλεοβουλος δεν φτανουν στην Ελλαδα.
|
||||
|
||||
![]()
τελικα πρεπει να ξερεις τι θελεις σαν χομπιστας...
ενα ενυδρειο ψαροσουπα... ενα ενυδρειο με ψαρια που σαρεσουν , θεωρητικα ταιριαζουν αλλα ας ειναι και υβριδια... ή ενα ενυδρειο βιοτοπικο, με καθαροαιμα ψαρια που να χαιρεσαι γι αυτο που εχεις και να μην παραμυθιαζεις τον εαυτο σου και τους γυρω σου... μαλλον λοιπον θα καταλειξω στο τριτο αφου στα δυο χρονια που εχω κιχλιδες δεν διστασα ακολουθοντας τις συμβουλες σας να αλλαξω στησιμο,λιτρα και ψαρια ,τοσο συνδιασμους οσο και ζευγαρια ψαριων κυνηγωντας το γνησιο και καθαρο ψαρι...οποτε καταλειγω στο να δωσω τον αρσενικο και το θηλυκο στην πορεια που φαινεται καθαρο αλλα αναγκαστικα δεν μπορω να το κρατησω μονο του ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δύο αναφορές που περιέχουν φωτογραφίες με ψάρια από την λίμνη:
http://malawicichlids.com/mw09007u.htm http://www.cichlidae.com/article.php?id=82 Προσέξτε ότι: - και στις δυο υπάρχει αρσενικό που περνάει τη φάση της μεταμόρφωσης - ο αριθμός των γραμμών στη δεύτερη αναφορά για τα αρσενικά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. - ανάλογα το φωτισμό τα θυλικά είναι από κίτρινα/κιτρινοπορτοκαλί. Έχω κάτι photo από ένα CD (The cichlids of lake Malawi) με copywright ένδειξη. Και εκεί τα αρσενικά έχουν διαφορετικό αριθμό γραμμών (5-7). Φαντάζομαι υπάρχει θέμα να τις ανεβάσω εδώ. Στα δικά μου. Όταν και ο 2ος αρσενικός πήρε τον πλήρη χρωματισμό έβγαλε 1 γραμμή παραπάνω (την 7η) από τον κυρίαρχο. Σε ένα ιχθύδιο 1.5-2 εκ είναι φανερές οι γραμμές από τώρα. Φώτος με την πρώτη ευκαιρία. ------------------------- Alpha male ![]() 2ος αρσενικός ![]() Θυλικό και πιτσιρικαρία από διαφορετικές γέννες (και μερικά μικρά acei) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη egeorgiou : 03-06-13 στις 21:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απ' όσο γνωρίζω
τα πραγματικά Ps.saulosi "Taiwan reef" έχουν 5 ευκρινείς και ίσως 1 αχνή κοντά στην ουρά, κάθετες γραμμές και τα θηλυκά είναι φωτεινό κίτρινο/πορτοκαλί. Τα λεγόμενα "red coral" έχουν παραπάνω (7-8 ) και τα θηλυκά είναι προς το πορτοκαλί (ανάμιξη με "red zebra") και αν προσέξεις βλέπεις και τις διαφορές στον σωματότυπο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 04-06-13 στις 08:35 |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως τα δικα μου ετσι ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
Βάλτα μας 2,3 ευδιάκριτες φωτό ώστε να μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|