|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτάχτε το έφτιαξα σήμερα αυτό.είναι ακόμη αρχή.φίλτρο όχι δεν υπάρχει.αλλά σκέφτομαι να μπει.εννοείται πως αν τελικά μπει ψάρι μέσα θα υπάρχει φίλτρο και μάλιστα στρωμένο.μες στο φόρουμ είχα δει κάτι με ζαρντινιέρες νομίζω.σκέφτομαι να έχω μια από πάνω και να έχει μέσα βιολογικό υλικό κτλ και το νερό μετά να ξανακαταλήγει στη "λιμνουλα"...
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταίο που πρέπει να σ απασχολεί είναι η τύχη των φυτών αν βάλεις χρυσόψαρα
Ισχύουν όλα όπως τα έγραψε πιο πάνω ο Σπύρος Εγώ θα ανησυχούσα κυρίως για την ψύξη. Πρέπει να την κρατάς περίπου στους 25 ενώ έξω θα έχει 40!!! Θέλει καλό σχεδιασμό... Και φυσικά να έχεις στο μυαλό σου πως κάποια στιγμή θα ξανάρθει χειμώνας Είτε βάζεις θερμαντηρα είτε βάζεις τη λίμνη μέσα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
τα κουνουποψαρα θα έχουν θέμα με την θερμοκρασία;νομίζω αυτά αντέχουν στις αλλαγές.τι λέτε;ώστε να έχω μόνο την φίλτρανση στο νου μου.
|
||||
|
||||
![]()
ναι βάλε καλύτερα κουνουπόψαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπήκε και το καλοκαίρι σήμερα (καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε) οπότε ίσως είναι και πιο πρακτικά.αυτά αντέχουν και χωρίς ψύξεις,θερμοστατες κτλ ε;
και δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξουν τα φυτά όπως τα χρυσόψαρα.ή κάνω λάθος;
|
||||
|
||||
![]()
αντέχουν έξω και τον χειμώνα, θα βάλεις βέβαια φιλτράκι.
το έχεις στο εξωτερικό σημείο το μπαλκονιού? γιατί δεν φαίνεται η συνολική προοπτική του χώρου. σκοπεύεις να καλύψεις κάπως το δοχείο? ναι καλό μήνα και καλή επιτυχία στην λιμνούλα σου!
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ πολύ αν και ο θεός να την κάνει λίμνη (μόνο 40κάτι λίτρα καθαρά).το μπαλκόνι είναι απελπιστικά μικρό.εγώ τραβάω μέσα απ το σπίτι να φανταστείς.το άσπρο που φαίνεται αριστερά είναι ο τοίχος.αλλιώς αν ήταν πιο μεγάλο το μπαλκόνι θα πήγαινα σε άλλα λίτρα και γενικώς θα έκανα πολλά.για φίλτρο εννοείται.σκέφτομαι να κάνω κάτι με καμία ζαρντινιέρα.θα δούμε.πάντως φίλτρο αν μπουν ψάρια θα έχει.κουνουποψαρα που μπορώ να βρω πέρα από ποτάμια κτλ;έχει κάνεις που μπορεί να μου χαρίσει μερικά ή να μου πουλήσει σε καλή τιμή;που μπορώ να βρω;και πόσα να βάλω;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να μπει τιποτα??? | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-10-10 15:03 |
με endlers τι αλλο μπορει να μπει? | sefis | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 24-02-10 16:52 |
με τι ψαρια μπορει να μπει? | nikos mennis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-02-10 23:50 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Εκτός από ψάρια, τι άλλο μπορεί να μπει; | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 11-08-04 18:24 |